Agymenők: Kiderült Sheldon Cooper legnagyobb titka!

Birta Brigi

Vigyázat, spoiler-veszély!

Olvasd el ezt is!
Csodaszép esküvő az Agymenők új évadában: itt az első fotó!

Mivel a legújabb részt ottani idő szerint hétfő este mutatták be az USA-ban, a szemfülesebbek talán már látták is. Viszont, akik nem, és nem bánják, hogy egy infót előre megtudnak, azok olvassanak tovább. Akik igen, azok pedig véletlenül sem.


Nem szeretnénk spoilerezni az epizódban történteket, viszont az biztos, hogy egy hatalmas titokra derült fény, és e mellett nem mehettünk el szó nélkül. Megtudtuk ugyanis, hogy miért van az, hogy Sheldon mindig háromszor kopog, hangosan kimondva az illető nevét is.

Ez nem a kényszerbetegsége miatt van, ahogy sokan hitték! Amikor 13 éves volt, belépett egy szobába, ahol az apját rajtakapta egy nővel, aki nem az édesanyja volt. Ez annyira megrázta, hogy utána egy szó sem esett közte és az apja között a dologról, és mással sem osztotta meg. Most viszont elmesélte Penny-nek, hogy azóta ezért nem lép be úgy sehova, hogy ne kopogna háromszor: az első az illendőség miatt van, a másik kettő alatt pedig mindenki simán fel tudja húzni a nadrágját. Örülünk, hogy végre kiderült, a többi eseményt pedig természetesen nem áruljuk el!