15 játék, amiket imádtunk a '90-es években!

Ujvári Viki

Nosztalgiázni jó! Jöjjenek most a kedvenc gyerekkori játékaink, amikért akkoriban szinte mindenki odavolt!

Ezt az egész '90-es évek lázat mondhatjuk, hogy divatipar indította útjára. Sokan kételkedtek benne, hogy mennyire lehet életképes egy ilyen hiú, testközpontú világban mondjuk egy mom jeans, de úgy tűnik, a divatmoguloknak igaza lett - az emberek imádnak a retró életérzésben létezni 2016 végén is!

Mindenki szeret visszaemlékezni azokra az időkre, amikor az internet még nem volt a háztartások alapkelléke és nem rohangált senki se szuperokos mobiltelefonokkal az iskola folyosóin. Ott volt a vonalas telefon és a játszóteres találkozók, nyári táborokról nem is beszélve, ahol a legmodernebb kütyü a Nintendo mellett, az előhívható filmes fényképezőgép volt.

Olvasd el ezt is!
Nosztalgiázzunk! Ezek voltak a 90-es évek legjobb édességei

A szülinapokat, karácsonyokat hatalmas izgalom előzte meg, hiszen a beszerezhető álmok listája eléggé szűkös, vagy éppen nehezen teljesíthető volt a '90-es években itthon. Aztán persze minden felgyorsult és hirtelen betört a nyugati popkultúrától kezdve, a filmeken át szinte minden.

Nagyon jó volt akkor gyereknek lenni (nyilván persze ma is) - és ezt tényleg csak az értheti igazán, aki még emlékszik arra, hogy milyen volt chips-es zacskókból Pokémon tazo korongokat gyűjtögetni, vagy a matricás albumot szorgalmasan és becsületesen feltölteni, a csodás levélpapír-gyűjteményről és a levelező füzetekről nem is beszélve.

A játékok tárháza már akkor is elég széles volt, így ma ezekből válogattunk. Mi imádtuk mindet és reméljük benned is hasonlóan kellemes emlékeket ébresztenek majd!

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
15 játék, amit imádtunk a '90-es években!
Olvasd el ezt is!
10 vicces emlék arról, hogy milyen is volt 2000-es évek elején tinilánynak lenni

Te még mivel egészítenéd ki a listát?