10 inspiráló kismama összeállítás a divathetek forgatagából

Ujvári Viki

A divathetek után csak úgy tobzódunk a street style fotókban, és úgy tűnik még mindig van miben gyönyörködni összeállítások terén!

Egyre több kismama szeretné követni a trendeket abban a bizonyos 9 hónapban is. Éppen ezért a tervezők se restek, és megpróbálnak olyan ruhákat piacra dobni, amik tökéletesen kielégítik az ő igényeiket is. Sokan persze jobban szeretik a megszokott dolgokat, inkább az egyszerű oversized darabok hívei és beérik bővebb fazonok adta játékossággal.

Olvasd el ezt is!
5 tipp, hogy kötött kedvenced hosszú életű legyen

Az éremnek viszont ott a másik oldala: azok a hölgyek akik, meglátják az egészben azt az izgalmas kihívást, ami ebben a csodálatos életszakaszban rejlik. Merészen és könnyedén átlépnek azon a bizonyos komfortzónán, amibe a társadalom leginkább elképzeli (vagy el tudja képzelni) őket.

Őszintén megvallva pedig, szemet gyönyörködtető tud lenni egy tökéletes összeállításban ragyogó kismama.

Következzenek a divathetek azon lelkes látogatói, akik még nagy pocakkal is lepipáltak jó pár szakmabelit. Ezzel bizonyítva azt, hogy terhesen is lehet egy nő divatos és igenis helye van a street style válogatásokban is!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 inspiráló kismama összeállítás a divathetek forgatagából

Pár kreatív megoldással és DIY ötlettel felvértezve, pedig azt gondoljuk, hogy kevés összegből is remek outfiteket hozhatsz te is össze!

Olvasd el ezt is!
Inspirálódj a divathetek legjobb fotóiból!

Mit gondolsz? Tetszik?