Axente Vanessa, ahogyan még sosem láttad

A modellügynökség

16 éves kora óta láthatod a világ legnagyobb magazinjaiban és kampányaiban pózolni, így nem csoda, hogy találkoztál már vele vad motoros, hawaii bombázó, előkelő nagyasszony szerepben, de kergetett már csirkéket és viselt nejlon zacskókat is a fején egy tökéletes kép érdekében. Legutóbbi, “Deep Heat” című fotósorozata, ami a Garage magazin őszi-téli számának készült újabb két olyan oldalát hozta elő szupermodellünkből, amit még sosem láttál.

“Patrick Demarchelierrel fotóztam és egy szintén kicsit idősebb, nagyon híres stylisttal, Paul Cavacoval, Patrick New York-i stúdiójában. Többen voltunk modellek (Avery Blanchard, Grace Hartzel, Lexi Boling, Maria Borges, Nastya Sten és én) és maga a sztori az, hogy sérült sportolók vagyunk menő designer ruhákban.

Patrick egyszerűen szenzációs, imádok vele dolgozni, az utolsó igazi nagy fotós generációhoz tartozik és kb. 3 perc alatt be tud fotózni egy képet, mert mindig tudja, hogy mit akar és lendületes az egész munka. Vele mindig is ez volt, akkor is, amikor a japán és a spanyol Vogue címlapját csináltuk együtt.

Eredetileg egy focistát alakítok, akinek eltört a lába és le van sérülve, de volt bordatöréses snowboardos, eltört kezű kosaras és fejsérüléses modell is. Élethű sebeket csináltak az arcomra varratokkal, a kötés pedig végig át volt vérezve a lábamon.

Végül egy-két kép erejéig egy szexi nővérke szerepébe is bújhattam, az egész anyag nagyon érdekes és vicces volt, alig vártam, hogy láthassam a képeket!”