Gondoltad volna? Sarah Jessica Parker esküvői ruhája cseppet sem volt hétköznapi!

Ujvári Viki

Sarah Jessica Parkert sokan a mai napig Carrie Bradshaw-ként tartják számon, pedig a színésznő civil élete se annyira unalmas!

Azt már tudjuk jól, hogy Carrie-nek olyan álomszép menyasszonyi ruhája volt egyenesen Vivienne Westwood műhelyéből, hogy egész New York a csodájára járt. Az már más kérdés, hogy a "boldogító igen" körül nem volt már minden olyan meseszép, de ez most nem is lényeg.

forrás: pinterest.com

A színfalakon és Mr. Big-en túllépve, Sarah Jessica Parker a való életben kimondottan monogámnak és kimondottan boldognak mondható immáron 19 éve.

Olvasd el ezt is!
Ötödik X ide vagy oda: Sarah Jessica Parker még mindig bomba formában van!

1997-ben házasodott össze a szintén színész Matthew Broderickkel és azóta is dúl a szerelem köztük, mégis egy dolgot mai fejjel már másként csinálna: másik esküvői ruhát választana.

A színésznő ugyanis egy fekete Morgane Le Fay ruhát viselt a Nagy Napon, ami lehet, hogy figyelemfelkeltő és esetében kicsit elfogadható is (elvégre pár év múlva már trendeket diktált), de nem feltétlen a legjobb döntés.

forrás: pinterest.com

Egy interjúban elmondta, hogy...

Túlságosan zavarban voltam ahhoz, hogy időt szánjak arra, hogy esküvői ruhát keressek magamnak. Volt egy bolt, amit ismertem és szerettem, így bementem oda és pont ez a ruha volt kiakasztva...

- harpersbazaar.com

Persze mai fejjel már nem kezelné ennyire lazán a helyzetet, és kicsit több időt szánna a megfelelő darab felkutatására. Egy dologban biztos: ma már ő is a fehér szín mellé tenné le a voksát. Egy 2015-ös interjúban így nyilatkozott álmai ruhájáról...

Oscar de la Renta stílusú, nagyon szűk felsőrésszel, a szoknyarész pedig taft és szatén anyagból készülne.

- harpersbazaar.com

Mi már most el tudjuk képzelni benne, és ki tudja mi lesz jövőre? Akkor ünneplik ugyanis férjurával a 20. házassági évfordulójukat, így még az is lehet, hogy ismét kimondják azt a bizonyos "igent" és ezúttal minden úgy lesz, ahogy Sarah fejében és a nagykönyvben meg van írva. (Vagy a színésznő ízlését ismerve egy ici-picit másként).

Olvasd el ezt is!
Carrie Bradshaw 9 felejthetetlen szettje

Mit gondolsz, a fekete is jó színválasztás, ha a Nagy Napról van szó?