Berki Krisztián végre eljegyezte Pamelát, már készülnek az álomesküvőre

TV2
Joy Magazin

Nagy nap volt a tegnapi a sztárpár életében!

Berki Krisztián ugyanis végre feltette a nagy kérdést gyermeke anyjának, Pamelának, méghozzá egy nem is akármilyen helyszínen! Egy nyírségi kastélyszállóban került sor a lánykérésre, Berki ugyanis ide szervezett egy óriási meglepetésbulit a lány 28. szülinapjára. Félrehívta Pamelát és egy gyönyörű szerelmi vallomás után megkérte a kezét - a válasz természetesen igen volt!

Nagyon büszke vagyok rá, ahogyan a kislányunkat neveled. Te vagy a leghosszabb ideje mellettem, a leghosszabb ideje elviseled az összes dolgomat. Szeretném leélni veled az életem, szeretnék a társad lenni, szeretném, ha a társam lennél, szeretném, ha a feleségem lennél!

- SuperTV2, Édes Élet
forrás: TV2

2013-ban egyszer már sor került a lánykérésre, de akkor Pamela nemet mondott Berkinek, majd nem sokkal ezután szakított is a pár. De Krisztián szerint benne sosem volt kérdés, hogy egyszer elveszi-e gyermeke, Nati anyukáját, csak éppen a megfelelő pillanatra várt. És hogy mikor kerül sor az álomesküvőre? Nos, reméljük, hogy erre sem kell már sokat várni! Annyi már kiderült az Édes Élet műsorából, hogy a fiatalok megbeszélték: házassági szerződést fognak kötni.

Olvasd el ezt is!
A szépség családban marad: Hódi Pamela tesója is bombanő!
forrás: TV2

Gratulálunk nekik!