Az ősz legmenőbb hajszínei

Léderer Fruzsina

Ha fontolgattad a hajszínváltást, ne gondolkodj tovább, itt az ideje!

Ha egészen megváltoztatnád jelenlegi frizurádat, és akkor is, ha csak egy-két új árnyalattal bolondítanád meg, az őszi hajszíntrendek kedveznek neked. Divatba jött ugyanis néhány igencsak merész szín, illetve a barna, szőke és vörös egy-két olyan árnyalata, amely eddig nem volt közismert. A sztárok már tudják, mitől döglik a légy, megmutatjuk a legjobb őszi frizurákat.

Kendall Jenner

A modell a barna hideg változatát válaszotta. Idén ősszel és télen nagyon divatosak a hideg színek. Ráadásul a sima fekete nagyon rideg lenne világos bőréhez, a barnát már megunta, hát miért ne lehetne a kettő között kitalálni valamit?

Brie Larson

A vörösnek ez az árnyalata vajon eddig miért nem volt divat? A barnás vöröset bátran kipróbálhatod, ha a két szín között hezitálsz. A legjobb benne, hogy minden szemszínt kiemel.

Lily Collins

A színésznő hatalmasat változtatott. Barna haját cseresznyepirosra cserélte, ami nem is gond, hiszen teljesen kivirult tőle. A cseresznyepiros bármilyen bőrszínhez jó mutat, és annak, aki eddig szőke volt, épp olyan jól fog állni, mint a korábban barnáknak.

Elizabeth Olsen

Az Olsen ikrek húga egyszínű szőke hajába annyi szőke árnyalatot kevertetett, hogy megszámolni is nehéz. Próbálj ki a hajadban a színe összes árnyalatát highlightok formájában. Nagyon vidám és izgalmas lesz a hatás.