Ilyen nagy már Julia Roberts ritkán látott lánya - FOTÓK

Kálmán Zsófi

Kész idill: míg a gyerekek játszanak, addig anya és apa szorosan összebújva nézi őket a pálya széléről.

A Micsoda nő csillaga és operatőr férje, Danny Moder már 14 éve házasok. Még a Mexikói című mozifilm forgatása alatt találkozott 2000-ben és négy évvel később mondták ki a boldogító igent. Ám a párost szinte sosem látni együtt, így nem csoda, hogy időről időre felröppen a pletyka megromlott szerelmi életükről. De ők köszönik szépen, jól vannak.

Olvasd el ezt is!
Hollywood leghosszabb kapcsolatai: Avagy sztárpárok, akik úgy tűnik, már sosem válnak el (Legalábbis reméljük!)

A 48 éves színésznő egyébként nem az a fajta, aki rendszeresen haknizik a nyilvánosság előtt három gyerekével, a vörös szőnyegre például még sosem vitte magával őket.

Így történhetett meg, hogy a gyerekek évekig szinte észrevétlenül cseperedtek a legnagyobb nyugalomban, távol a csillogástól. Ikrei, Hazel és Phinnaeus már 12 évesek, legkisebb gyermeke Henry pedig 9 éves. Szóval szemfülesnek kell lennie annak a paparazzinak, aki szeretné lekapni őket.

Csupán néhány fotó készült róluk a 12 év alatt!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Julia Roberts gyerekei lassan felcseperednek

A három srácokon is látszik, hogy amolyan tipikus vásott kölykök, szemben más sztárok szintén celeb gyerekeivel. A rivaldafény csak anya hobbija, ellenben a focit az egész család imádja, ami olyannyira összekovácsolja őket, hogy minden hétvégén közösen szurkolnak a fiúknak, vagy egyszem lányuknak, Hazelnek. Bizony, a 12 éves lány is rúgja a bőrt. És hihetetlenül sokat nőtt.

Nézd meg a galériánkat - 9 kép
Ilyen nagy már Julia Roberts ritkán látott lánya