Új kezdet? Ebbe a villába költözött gyerekeivel Angelina Jolie

Kálmán Zsófi

Úgy tűnik, itt kezd új életet gyerekeivel a színésznő, de ebben az életben már Brad Pitt nem szerepel.

Az év, sőt az évtized legszomorúbb válása már csak kósza pletyka, tényként kezelhetjük, hogy Angie és Brad útjai elválnak.

Olvasd el ezt is!
Új szerelem? Sosem gondoltad volna, hogy kinek a vállán sírja most ki magát Angelina Jolie

A színésznő eddig egy bérelt lakásban próbálta megteremteni családjának a nyugalmat, és azt nyilatkozta, addig tervez itt maradni, míg a válás részletei le nem tisztázódnak. Hát most valami történt, pár napja ugyanis villámgyorsan összepakolt és átköltözött 6 gyerekével új luxusotthonukba.

Nézd meg a galériánkat - 15 kép
Ebben a villába költözött gyerekeivel Angelina Jolie

A mesés Hidden Hills-i birtok 6,9 millió dollárt ér, a 8600 négyzetméteren pedig egy hat hálószobás és nyolc fürdőszobás álomvilla, több medence, valamint egy mesterségesen kiépített barlang is helyet kap. Az viktoriánus birtoknak egyébként jelenleg még Charlie Sheen exe, Denise Richards a gazdája, de már hosszú ideje árulja. Most potom 30 ezer dolláros havidíjért béreli tőle Angie, de ha igazán beleszeretnek a gyerekekkel, akkor könnyen meglehet, hogy meg is veszi a modelltől.

Brad kizárva!

Angelina rögtön a válás után kijelentette, teljes és kizárólagos felügyeletet követel majd a gyerekekhez, az 52 éves színészt nem látja többé szívesen a közelükben. Talán ezért is üzemel új otthonukban huszonnégy órás biztonsági szolgálat.