A New York-i divathét legemlékezetesebb pillanatai

A modellügynökség

Amíg a legtöbb ember télre készül fel, a divat világában mi már a 2017-es tavaszi-nyári szezonban élünk. A nemzetközi divathetek első állomása, mint mindig, most is New York volt, ahol ezúttal Adamik Luca topmodellünk képviselte az Attractive modellügynökséget.

Lucára duplán van okunk büszkének lenni, hiszen közvetlenül azután utazott ki a Nagy Almába, miután nyáron diplomás design- és művészetelmélet elemzővé vált MOMÉ-s tanulmányai végeztével. Büszkeségünk az élő példa arra, hogy a modellek nem buták, hogy a modellkedés mellett is lehet tanulni és hogy bizony vannak nők, akik akármit és akármennyit esznek, nem képesek hízni és mi pontosan így imádjuk, ahogy van.

Luca ebben a szezonban összesen 9 divatbemutatón vett részt, köztük voltak olyan nagy nevek, mint Naeem Kham, Sally LaPointe, Thom Browne, vagy a Custo Barcelona, ahol abban a megtiszteltetésben részesült, hogy első modellként nyithatta meg a showt.

Nézd végig topmodellünk összes kifutós “look”-ját:

Nézd meg a galériánkat - 17 kép
Adamik Luca a New York Fashion Week-en

Majd less be a színfalak mögé, vagyis a backstagebe:

Nézd meg a galériánkat - 22 kép
New York Fashion Week, Adamik Luca a backstage-ben

Eláruljuk azt is, hogy Luca szívéhez a legközelebb idén Thom Browne divatbemutatója állt közel, amit azóta csak élete legnagyobb show élményeként emleget. Nézd vissza te is a látványos, humorral és iróniával fűszerezett, teátrális bemutatót, ahol a három réteg ruhát viselő modelleket macskának és madárnak beöltözött férfiak szolgálták ki: