Eljegyzési gyűrű személyre szabva

Europress
Joy.hu

Ti mit szólnátok, ha a szerelmetek egy általa tervezett gyönyörű ékszerrel jegyezne el titeket?

Egyre többen választják ezt a módját a pasik közül a lánykérésnek, hiszen így személyesebb és meghittebb lehet az élmény, a leendő menyasszonyt pedig még inkább le lehet nyűgözni egy ilyen ékszerrel. De mik a legfontosabb tudnivalók ezzel kapcsolatban, és mit érdemes figyelembe vennie egy férfinak akkor, ha ő tervezi meg a választottjának a gyűrűt? A Sophie Molnar Design tervezőjét kérdeztük a témáról, aki nap mint nap sok-sok ilyen kérésnek tesz eleget.

Szerencsére napjainkban egyre bevállalósabbak a vőlegények. A klasszikus gyémánt eljegyzési gyűrűk továbbra is népszerűek, ám a pasik mostanában szeretik belevinni saját kreativitásukat a tervezési folyamatba. Természetesen a lány ízlését tartják szem előtt, vagyis hogy mi illene leginkább a személyiségéhez.

-
Olvasd el ezt is!
Esküvői ruhák őszi aráknak

És mi az, ami mostanában menő? Milyen gyűrűket választanak leggyakrabban a pasik és mik a mostani trendek? Molnár Zsófi ékszertervező erre is választ adott:

A színes drágakövek (smaragd, zafír, rubin stb.) nagyon divatosak mostanában, akár némi gyémánt kiegészítéssel is. Akik mégis a sima gyémánt mellett maradnak, egyre többször mernek elmenni sárga-és rozé arany irányba, ami szintén visz egy kis nem mindennapi "izgalmat"az ékszerbe.

-

Ha kedvet kaptál, nézd meg a galériánkban a Sophie Molnar Design remekeit!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
Eljegyzési gyűrű személyre szabva: Sophie Molnar Design

Te örülnél egy ilyen személyre szabott darabnak?