A legjobb szépségtrükkök ázsiai nőktől - Ezeket ismerned kell!

Léderer Fruzsina

Az ázsiai nők nagyon tudnak valamit a szépítkezésről!

Nem hiába vannak oda az amerikaiak a koreai és japán szépségápolási termékekért, hiszen az ázsiaiak bőre mindig szinte tökéletes. Eláruljuk a titkaikat!

Dupla tisztítás

Nem elég csupán egy termékkel áttisztítanod az arcodat, fontos, hogy más-más alapú tisztítókat alkalmazz egymás után. Válassz egy olajos összetételű tisztítót, mosd át vele az arcodat, majd rögtön ezután alkalmazz egy víz bázisút is. Az olajos az összes sminket leviszi, és eltávolítja ezeknek az összes maradékát, majd a víz alapú leviszi az izzadtság által lerakódott szennyeződéseket, és az egyéb piszkokat.

Az ütögető mozdulat

Ha a sminktermékeket akár ujjal, akár más eszközzel a bőrbe ütögetve viszed fel, egységesebb és természetesebb lesz a végeredmény. Soha ne húzd a bőrt, mindig csak masszírozd vagy gyengén ütögesd, így elkerülöd a ráncokat is.

Zöld tea

Ne csak fogyaszd, de használd bőrápolásra is a jótékony zöld teát. Tele van antioxidánssal, tápanyagot juttat a bőrödbe, és elhalványítja még az igazán sötét foltokat is. Nem irritál, azaz a kifejezetten érzékeny bőrűek is alkalmazhatják.

Szivacs

Az ázsiai nők szerint az arcot nem kézzel, hanem szivaccsal kell tisztítani. Mindig tedd a lemosót a bőrre, vizezd be a szivacsot, és körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg. Ezután feltétlenül tisztítsd ki a szivacsot is megfelelő folyadékkal, hogy a szennyeződések utána ne jussanak vissza az arcodra.

Olvasd el ezt is!
Milyen illat illik hozzád? Csillagjegyed elárulja

Tanuld el tőlük trükkjeiket!