Így megy férjhez a francia nő

Europress
V. Zsófi

Könnyed eleganciájuk az esküvőszervezésben is megmutatkozik.

A francia nő erőlködésmentes stílusa minden más nemzetet irigykedésre késztet, pedig a legfontosabbak könnyen eltanulhatóak tőle, összeszedtük mit hogy csinál, amikor férjhez megy.

Nagyban gondolkodik

A francia nő előbb egészben látja a stílust, a hangulatot. Ha ez megvan, akkor ehhez illeszti a ruhát, a dekorációt, a helyszínt és így tovább. Így egységes lesz a látvány és magazinba illőek a fotók!

Ha fényűző hotelben tartjátok, lehet gyöngyökkel díszített a ruhád és csillogók a kiegészítők, míg ha a szüleid kertjében, meghitt szertartást terveztek, akkor ahhoz jobban passzol egy egyszerű csipkeruha és lapos talpú szandál vagy mezítlábasság.

A ruha

A legfontosabb, hogy tükrözze a menyasszony személyiségét, lehet szexis, egyszerű, extravagáns vagy elegáns, de ne legyen túl trendi, mert már néhány év múlva is cikinek érezheted, amikor újranézed a képeket.

Olvasd el ezt is!
Ilyen esküvői ruha illik hozzád a horoszkópod alapján

A cipő

A francia nő nem fél lapos talpú cipőt húzni az esküvőjére, egy szép balerina vagy akár maszkulin jellegű cipő is szóba jöhet. A lényeg, hogy légy nyitott valami különlegesre! És persze legyen több pár is, hogy végig tudd táncolni az estét.

A kiegészítők

A francia nő valami különlegeset választ, egyedi virágkoszorút vagy csillogó övet, látványos fülbevalót, de semmiképp sem mindet egyszerre. A kevesebb több ebben az esetben!

A smink

Az egyszerűség a legfontosabb, az esküvődön nézz ki úgy, mint saját magad, persze saját magad legjobb változata. Nem jó jel, ha úgy érzed, mintha valaki más lennél vagy mintha maszkot viselnél.

A csokor

A könnyed, természetes csokrokat részesítik előnyben, mintha csak egy rétről szedték volna össze a virágokat. És mindig illeszkednek a virágok az adott évszakhoz, illetve az esküvő stílusához. Lehetnek vadvirágok is, melyek a helyszín környékéről származnak, nagyon autentikus!

Melyik ponttal értesz egyet?