Itt az első előzetes: Natalie Portman lenyűgöző Jackie Kennedy-ként!

Ujvári Viki

Natalie Portman híres arról, hogy nagyon jól választ szerepeket, így neve szinte garancia a sikerre. Ami azt illeti, utolsó alakítása kapcsán is biztosra ment!

A második gyermekével várandós 35 éves színésznő, már 13 évesen elkápráztatott mindenkit, hiszen olyan természetes profizmussal játszott Jean Reno mellett a Léon, a profi című filmben, hogy a kritikusok már akkor díjak hadát jósolták neki.

Az álomgyár pár kisebb filmes kilengés ellenére is bizalmat szavazott neki, ő pedig ezt jobbnál jobb alakításokkal hálálta meg. A Fekete hattyúban nyújtott alakításáért 2011-ben Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjat is kapott.

Olvasd el ezt is!
Natalie Portman várandós, nézd meg a cuki pocakját!

Kisfia születése után egy időre visszavonult, teljesen mégse szakadt el a filmezéstől és ezt nagyon jól tette. Egyik legutóbbi szerepét pedig annyira tökéletesre formálta, hogy sokan már egy újabb Oscar-díjért kiáltanak.

Pablo Larrain chilei rendező Jackie című filmjének premierje a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon volt és már akkor tudni lehetett, hogy Natalie Portman ismét valami nagyot tett le az asztalra.

forrás: etonline.com

Az alkotás már a maga nemében is kivételes, ugyanis egy új nézőpontból próbálja bemutatni John F. Kennedy halálát. A film ugyanis a meggyilkolt elnök feleségéről szól és mindarról, amin özvegyként át kell mennie egy olyan országban, ahol a férjét az amerikai nép őszintén, rajongásig szerette. A gyászról, a fájdalomról, a hitről, az erőről és arról, hogy ez a céltudatos nő miként építette fel egy egész nemzet előtt férje legendáját, azt a legendát ami még ma is éppen annyira stabil lábakon áll, mint 50 évvel ezelőtt.

Egy biztos, az Egyesült Államokban decemberben mutatják be, hazai premier-időpontról sajnos még nincs hír, de remélhetőleg hozzánk is eljut majd az alkotás.

Mit szólsz? Szerinted is jó választás volt Natalie a szerepre?