Bella Thorne könyvben pakol ki a magánéletéről

Promóció

Bella már rég nem az a szende kislány, amilyennek az Indul a risza!-ismétlésekben láthatjuk a Disney csatornán.

Olvasd el ezt is!
Új sztárpár született? Ezzel a színésszel látták csókolózni Bella Thorne-t!

Ahogy lepottyant tökéletesen kerekre kidolgozott fenekéről az utolsó darabka tojáshéj is, máris elvállalt egy szerepet a brutálisan véres Sikoly-sorozatban, a ruhatárát lecserélte icipici, forró designer darabokra, és nemrég lazán bevallotta azt is, hogy biszexuális (majd két év románc után szakított a pasijával, Gregg Sulkinnal). Ha valaki érteni akarja, vajon mi zajlik a lelkében mindeközben, hogyan éli meg azt, hogy visszafogott kislányból határozott, magabiztos, önálló nő lett, az vegye kezébe Bella első regényét, az erősen önéletrajzi jellegű Autumn ajándékát, és sok mindent megért majd!

A könyvet még két évvel ezelőtt írta, miután végső kétségbeesésében otthagyta a középiskolát. Több dolog miatt is zaklatták az osztálytársai, természetesen csupa eget rengető ok áll a háttérben. Miért diszlexiás? Miért néz ki így, ha kubai származású? Miért híres? Miért sikeres? Miért nem egy irigy, pitiáner nyomi, mint ők? Hát értitek...

A regényben a beilleszkedés nehézségei mellett Bella arról is ír, hogyan próbálta elfogadni azt, hogy egy teljesen értelmetlennek tűnő balesetben elveszítette az apukáját – és igen, természetesen van a könyvben szerelem is, de ezt nevezzük inkább igaz barátságnak, ami később szerelemmé alakult, mert valójában erről van szó (és ez a felállás sokkal hihetőbb is, mint a legtöbb romantikus könyvben ábrázolt üres, bárgyú insta-love). A sok kemény életszituáció bemutatása mellett az Autumn ajándéka egy felemelő és szórakoztató történet, amiből többek közt az is kiderül, hogy felnőtté válás közben ő sem mindig a legjobb döntéseket hozta meg. És most nem az outfitjei összeállításáról van szó, hanem arról, hogy kiderül: néha igenis úgy viselkedett ő is, mint a szemét Regina George a Bajos csajokból… ugye így máris izgalmasabban hangzik a történet?

A regényt a plasztik- és Hollywood-szakértő Steiner Kristóf fordította és már kapható az összes nagyobb könyvesboltban!