A hírnév előnyei! Jessica Alba már a kollekció megjelenése előtt Kenzo X H&M ruhában ragyogott

Ujvári Viki

A világ minden pontján elszánt divatimádók várják már a nagy napot, hogy végre újabb darabokkal gazdagítsák majd kollaborációs gyűjteményüket.

Nem kell már olyan sokat várni a H&M legújabb kollaborációjára, hiszen november 3-án mindenre fény derül.

A Kenzo mindig is bátor és merész anyagokkal dolgozott és ezt a jó szokását most sem hagyja el. A tavalyi Balmain őrületet talán nem szárnyallja majd túl, de az is biztos, hogy a tél eleji leárazást már egy darab se éli meg.

Olvasd el ezt is!
Egy kis divattörténelem, avagy minden, amit a Kenzo-ról tudni érdemes

A kollekció egyik ruhája pedig most nyilvánosan is debütált! A gyönyörű Jessica Alba ugyanis a minap egy Kenzo x H&M darabban sétálgatott Párizs utcáin. Meg kell hagyni, hogy nagyon jól állt neki! Arról nem is beszélve, hogy a jól bevált fekete színt ő is bevetette annak érdekében, hogy abszolút visszafogott összképet adjon. Tökéletes választás!

Talán nem is meglepő a ruhaválasztás, hiszen pár napja a Kenzo-ból posztolt...

Eddig csak néhány kampányfotó látott napvilágot és egyesek egyenesen hordhatatlanul sok(k)nak tartják a Kenzo mintákkal tarkított kreációit.

Pedig nem is kell olyan messze menni az időben, hiszen pár éve a Versace darabjai borzolták a kedélyeket a svéd márka üzleteiben. Motívumokból és vibráló színekből ott se volt hiány, a kritikusok már-már ízléstelenséget kiálltottak, a lelkes divatkövetőket ez viszont cseppet sem érdekelte és napok alatt felvásárolták a kollekciót.

Minden valószínűséggel ez most se lesz másként és nem tudjuk te hogy vagy vele, de mi már kíváncsian várjuk a kollekciót!

Olvasd el ezt is!
Újabb hisztéria várható! Itt vannak az első képek a KENZO x H&M kollekcióról