ITT A HELIA-D BOTANIC CONCEPT

Promóció

Megszületett a Helia-D újdonsága a Tokaji Aszús Hidratáló krém!

Miért kerül Tokajiesszencia a krémbe?
Mert az eszencia főleg cukrokat és aminosavakat tartalmaz, de legfőbb hatása mégis az, hogy a kozmetikai szerekhez adagolva fokozza a készítmények hatékonyságát. Jótékonyan hat a bőr anyagcseréjére, javítja a vérkeringést és fertőtlenítő hatása is van.
A Tokaji Aszús Hidratáló krém, gondosan válogatott természetes összetevők egyedi kombinációja. A krém tokaji aszú, szőlőmagolaj, körömvirágolaj, shea vaj, B5 provitamin és E-vitamin tartalma hatékonyan gondoskodik a bőr hidratálásáról.

Mit rejt még a Tokaji Aszús Hidratáló krém?

Shea vaj: Természetes növényi hatóanyag, finomabbá teszi a bőrt, lágyítja a ráncokat, a bőrirritációkat és csökkenti a pattanásokat. E-vitamin és béta-karotin tartalma bőrpuhító és regeneráló hatású.
Szőlőmagolaj: Képes regenerálni a szövetekben lévő kollagént, használatával megelőzhető a bőr korai öregedése és simább lesz a bőr.
Körömvirág-kivonat: Gyulladáscsökkentő, hámképző hatású, elősegíti a hegesedést, E vitamin tartalma jótékonyan hat a bőrre, serkenti a szövetek regenerálódását.
B5 provitamin: Gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló és sejtmegújító hatású, késlelteti a ráncok kialakulását, illetve az apróbb ráncokat kisimítja.
E-vitamin: Zsírban oldódó vitamin, mely hozzájárul az egészséges arcbőr fenntartásához. Erős antioxidáns, megakadályozza a szabadgyökök kialakulását, megakadályozza a bőr idő előtti öregedését.
Napraforgómagolaj: Gazdag tápanyagokban és antioxidánsokban. A, C, D és E- vitaminban gazdag, kiváló hidratáló.
Rozmaring kivonat: Javítja a bőr és a bőr alatti szövetek vérkeringését.
Javasolt fogyasztói ára: 1 990 Ft, online itt rendelhető!

TUDTAD?
A szőlőben található jótékony hatóanyagok a polifenolok. Ezeket az öregedésgátló, antioxidáns molekulákat Joseph Vercauteren fedezte fel a szőlőben, s felfedezése nyomán a ’90-es években indult meg Franciaországban az első szőlő alapú, polifenolokban gazdag, luxus kategóriás kozmetikai készítmények gyártása.