Kezdesz elcsábulni? 5 dolog, amit tegyél meg, mielőtt megcsalnád a párod

Europress
Birta Brigi

Kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy csillapíthatatlan vágyat érzel egy olyan pasi iránt, aki nem a párod. Ennek több oka lehet, de még mielőtt bűnbe esnél, vagy helyette, tedd meg ezeket!

Olvasd el ezt is!
7 mód, ahogy hatással lesz az új kapcsolatodra, ha megcsaltak
  • Ülj le beszélgetni a pároddal
    Elég kézenfekvő, mégsem teszik meg a legtöbben. Ülj le, és mondd el, hogy baj van, valami nincs rendben, mert az, hogy félrelépésre készülsz, csak egy tünet. Talán, ha feltárjátok a problémát, eszed ágában sem lesz többet másra nézni, mert rendezni tudjátok a bajokat.

  • Menjetek párterápiára
    Ha szereted a pasidat, akkor minden esélyt meg kell ragadni annak érdekében, hogy ne történjen visszafordíthatatlan hiba. Valamit nem kapsz meg tőle, amire vágysz, és egy szakértő segíthet abban, hogy újra kielégítő legyen számodra és számotokra a kapcsolat.
Olvasd el ezt is!
Így előzheted meg, hogy megcsaljon a párod
  • Hozzátok vissza a romantikát!
    Talán csak az vezetett oda, hogy másvalakire bukj, hogy kiveszett a romantika a kapcsolatotokból. Nézd meg, mi a helyzet akkor, ha szántok időt arra, hogy kettesben töltsetek időt meghitten, romantikusan.

  • Írj egy listát arról, miért szereted a pasidat
    Írj le minden apróságot, amit kedvelsz, vagy szeretsz benne. Lehet, hogy csak elfelejtetted, miért szerettél bele, és miért olyan fontos számodra.

  • Tudd, mikor kell befejezni
    Amikor már semmi sem segít, akkor be kell látni, hogy a kapcsolatnak vége. Ahelyett, hogy megcsalnál valakit, inkább hagyd el még akkor, amikor nem utál téged, és keseredtetek meg teljesen.