Így készült Éva legújabb őszi kampánya

A modellügynökség

Létezik, hogy valaki egyszerre anyuka, feleség és bombázó kampánysztár?

Mivel Varga-Dobár Éváról beszélünk, a válasz: egyértelműen igen. Tökéletes testét olimpikon úszó múltjának köszönheti, amivel a csodás szeméyisége mellett többek közt az Amnesia márkát is leveszi a lábáról öt hosszú éve. A rengeteg közös munka miatt szinte már féléves baráti találkozóról beszélhetünk, ám az idei alkalom extrémre sikeredett.

“Az idei Amnesia őszi téli kampányfotózás igazán különleges helyszínen és időpontban zajlott. Hiába volt augusztus eleje, mi pont kifogtuk a nyár leghidegebb napját, és ezzel együtt a leghidegebb éjszakát is. Ugyanis a koncepció az volt, hogy éjszaka fotózzunk sötétedés után, egy gyönyörű kilátású hotel tetején. Fontosak voltak a fények, bár nem volt sok, de amit láttunk fantasztikus volt. A Sofitel tetejéről a kilátás Budapestre egyszerűen csodaszép. Annyit tudtunk, hogy valamikor hajnali 2 körül lekapcsolják a Lánchíd és a Budai Vár fényeit, addig be kell fejeznünk a fotózást, ugyanis a háttér fényei adták a képek különlegességét.

Ezen a fotózáson egy másik ügynökség modelljével, Vivivel együtt dolgoztunk. Mindeketten kb 6-6 ruhát kaptunk. A szálloda egyik szobájában készülődtünk, folyamatosan váltottunk egymást. A szépen besütött hullámos hajunkat hamar be kellett áldoznunk, ugyanis a szélgépet használtunk és dobáltuk folyamatosan. A sminkünk elég erőteljes és nőies volt, igazi démonnak érezhettük magunkat. Mondjuk borzasztó jól passzolt a ruhákhoz!

Bevallom a hideg éjszakában, kis ruhákban pózolni nem volt könnyű, főleg úgy, hogy még az erős hideg szelet is az arcunkba kaptuk. Ráadásul odafent a tetőt szinte semmilyen fényforrás nem volt, a ruhákat telefonos vakuk kereszttüzében igazították rajtunk , egymásnak a körvonalait láttuk csak. Pár pillanatra "lett világos" amikor Oleg vakuja felvillant. Volt, hogy teljesen más irányba kezdtem el sétálni, amikor megkértek, hogy induljak el feléjük.

Izgalmas kihívás volt, de ezt is imádtam! Hajnali 3 körül végeztünk, szerintem az eredmény magáért beszél. Kíváncsian várom, hogy a következő fotózáson milyen újdonságokkal kell szembenéznünk.”

Nézd végig a fotózást a készülődéstől kezdve egészen a csodaszép éjszakai panorámáig:

Ilyen egy igazi profi! Nem mellesleg Évának köszönhetjük legnagyobb modell reménységünket, Zitát is, hiszen unokatestvérek. Olyan unokatestvérek, akik együtt szerepeltek az Amnesia előző kampányában. Reméljük te is imádni fogod őket.