4 házassági tanács, aminek sokszor inkább a reciproka igaz

Europress
Birta Brigi

Amikor tippeket kérsz a környezeted tagjaitól ahhoz, hogy jobban menjen a párkapcsolatod, esetleg megoldj valamilyen problémát, mindenki ad legalább egy „ezténylegígyvanhiggynekem” tippet, de vajon tényleg hinned kell neki?

Olvasd el ezt is!
9 dolog, amire rájössz, amikor újra összejössz az exeddel

Eláruljuk, melyek azok a szabályok, amelyeknek sokszor inkább az ellentéte igaz:

  • Ne aludjatok külön szobában
    Igen, az a normális, ha egy pár szeret együtt aludni, de ha mondjuk egyszerűen képtelen vagy pihenni mostanság, mert a pasid hihetetlenül hangosan horkol, vagy bármi, akkor már az egészségedet kockáztatod az alváshiánnyal. Ha előtte elegendőt időt szántok arra, hogy összebújjatok a kanapén, akkor néha beleférnek a külön éjszakázós időszakok.

  • Mindig mindent meg kell beszélni
    Ez általánosságban így is van. De érezted már azt, hogy valamiről annyit beszéltetek, hogy az vezetett a veszekedéshez? Amikor túlbeszéltétek a dolgot? Igenis vannak olyan helyzetek, amikor jobb csendben maradni, és egyedül gondolkodni ahelyett, hogy közösen beszéljétek meg. Aztán tiszta fejjel jöhet a beszélgetés is.
Olvasd el ezt is!
Hollywood leghosszabb kapcsolatai: Avagy sztárpárok, akik úgy tűnik, már sosem válnak el (Legalábbis reméljük!)
  • Ne feküdjetek le haraggal aludni
    Dehogynem: igenis vannak helyzetek, amikor csak arra van szükség, hogy mindketten lenyugodjatok, aludjatok egyet, mert másnap biztosan más színben (tisztábban) látjátok az adott helyzetet vagy problémát.

  • Ne veszekedjetek, gyerekek!
    Attól még, hogy sokat veszekedtek, nem jelenti azt, hogy vége a kapcsolatnak. Sokszor ez kell ahhoz, hogy felébredjetek és rádöbbenjetek arra, mi a valódi probléma, mit kell megváltoztatni. A konfliktus-kerülés nem vezet jóra, egyszer úgyis robban a bomba!