5 alkalmazás, ami tutira megkönnyíti az életedet

Léderer Fruzsina

Egyes alkalmazásokat már kívülről ismered, és mindig tudni akarsz a legújabbakról?

Ha igazi okostelefon függő vagy, biztosan tele van a készüléked jobbnál jobb applikációkkal. Nyugi, nem vagy vele egyedül. Appokból sosem elég. Főleg, ha olyan hasznosak, mint azok, amiket bemutatunk.

Habitica

Ha nem vagy a papírból készült naptárak embere, és inkább digitálisan szereted magad emlékeztetni a napi teendőkre, a Habitica a te alkalmazásod lesz! Úgy néz ki, mint egy számítógépes játék, így mókás formában emlékeztet arra, hogy ne felejtsd el a bevásárlást, vagy a határidős munkádat. Nem a megszokott uncsi lista vagy naptár formátumú, ráadásul vicces grafikonokon mutatja, hogy állsz az energiáddal, a pénzeddel és az egészségeddel, épp, mint mikor egy játékban szaladgálsz a karaktereddel.

2. Mealime

Főznél valamit, de nincs ötleted? A Mealime néhány perc alatt elkészíthető egészséges recepteket mutat képekkel, hogy a lehető legkonnyebben meg tudd főzni, amit szeretnél. Minden napra jut egy új finomság.

3. Waterlogged

Nem győzzük hangsúlyozni, milyen fontos, hogy eleget igyál. Ha magadtól nem jut eszedbe, majd a Waterlogged segít. Töltsd le az alkalmazást, és mindenképp igyál egy pohár vizet, mikor figyelmeztet a program. Minden pohár vizedet, teádat, kávédat, gyümölcslevedet rögzítheted, így nap végére tudni fogod, mennyit is ittál pontosan, és ez vajon elég-e ahhoz, hogy egészséges legyél.

4. Dollarbird

Költekezősök, figyelem, ez az alkalmazás kötelző! Ha sosem tudod, hová úszott el az összes fizud a hónap 18. napján, és nem érted, 25-én miért nem tudsz már ebédet sem venni a tárcádban lévő pénzből, a Dollarbird-ön számontarthatod a kiadásaidat, bevételeidet, segít rendszerezni, mire mennyit költesz, és még félretenni is egyszerűbb lesz. Trükkös, jó app, érdemes letölteni.

5. Clue

Fogalmad sincs, mikor fog megjönni, igaz? Hogy ne érjen semmilyen horror meglepetés, vidd fel a Clue alkalmazásba a napot, amikor megjön, és vezetni fogja a naptáradat. A következő hónapban ismét csak egyetlen klikkeléssel meg kell erősítened, hogy mikor van a napja, és ismét számlálásba kezd. Egyszerű és hasznos.

Olvasd el ezt is!
Megrázó közlekedési kampány: ezután tuti, hogy nem mobilozol többet vezetés közben!

Na, melyiket töltöd le?