Kim Kardashian 3 leghatásosabb tippje a ráncok ellen

Léderer Fruzsina

A celebnő tudja, hogyan lehet feszes a bőröd.

Kim Kardashian egyszer már elárulta, azért nem mosolyog a fotókon, hogy nehogy ráncos legyen az arca. Ezen kívül azért szerencsére akad néhány olyan tippje is, amelyek segítségével gyönyörű a bőre, de nem kell megvonnia magától a mosolygást. Íme, Kim 3 legjobb tippje a feszes arcbőrért!

Tornáztasd az arcizmaidat!

Ha naponta végzel egy kis tornát az arcoddal, megerősödnek az izmok, így majd nem hagyják, hogy évek múlva elernyedjen a bőr. Naponta egyszer pár percig fesztítsd meg az arcod izmait külön-külön, majd engedd el. A Youtube-on rengeteg ilyen témájú videót találsz, kövesd az utasításokat.

Akkupunktúráztass!

A keleti kultúra egyik legismertebb gyógyászati módszere az akkupunktúra. Betegségek ellen, egészségmegőrzés vagy fogyókúra céljából is használják a kis tűkkel való stimulációt az ázsiaiak, és ahogy ezt Kim is jól tudja, a bőr feszességének megőrzésére is használatos. Kérdezd meg egy kínai gyógyító központban, milyen kezeléseket végeznek bőrfeszesítésre, és ha van a szolgáltatásaik közt akkupunktúra, megéri kipróbálni.

Támadd masszázzsal a ráncokat!

Naponta egyszer, lefekvés előtt olajjal vagy bőrfeszesítő krémmel jó alaposan, körkörös mozdulatokkal gyúrd át az arcodat, ahogy az örmény híresség is teszi. Óvatosan, de határozottam érj hozzá a bőrhöz, és masszírozd át. Felfrissülsz, ragyogó és ránctalan lesz az arcod.