8 tényleg működő fogyókúrás tipp

Kata

Érdemes őket kipróbálni!

A rendszeres edzés elengedhetetlen ahhoz, hogy formában tudd tartani a testedet. Ennek hatását pedig úgy erősítheted, ha az étkezésre is odafigyelsz. Mutatunk 8 olyan tippet, melyeket nem is oylan nehéz betartani, eredményük azonban látványos lehet.

1. Ne vond meg magadtól azt, ami nagyon szeretsz

Ha imádsz és kívánsz egy ételt, ne vond meg magadtól, mert folyamatosan csak vágyni fogsz rá és helyette más apróságokat fogsz nassolni. Inkább edd meg azt a hamburgert.

2. Étkezz tisztán

A clean eating nagyon egészséges, hiszen természetes, teljes értékű tápanyagokat viszel be a szervezetedbe. Törekedj mindig erre, nagyon hálás lesz a tested, ha kerülőd az adalékanyagokkal, tartósítószerekkel teli dolgokat.

3. A görög joghurt jó barát

Amikor tejfölre lenne szükséged, inkább használj helyette görög joghurtot. De add ezt a finomságot salátákhoz, tésztaszószokhoz, bármihez, amihez tényleg illik. Teli van csodás fehérjékkel és még az íze is nagyszerű!

4. Okos nassolni való

Ha snackekről, nassolni valókról van szó, azokból is válaszd az egészségeset. Olyan termékeket, melyekben egyszerre van sok természetes fehérje, szénhidrát és rostok. Ezzel energiát adsz a szervezetednek anélkül, hogy felesleges sóval, cukorral, zsírral telítenéd.

Ha kíváncsi vagy a többi tippre, !