Hány napot kell kibírnod szex nélkül a felborult intim egyensúly miatt? Rövidítsd le! Segítünk!

Promóció

Az ősz beálltával, fájó szívvel már búcsút intettünk a napsütötte strandolásoknak, a forró éjszakáknak,a kellemes nyári flörtöknek, az izzó hangulatú, szabadtéri esti partiknak, de sajnos nem búcsúzhatunk ilyen könnyedén,a bennünket, hölgyeket, gyakran érintő női intim problémáktól.

Még nehezen fogadjuk el, hogy a reggelek, és az esték már igencsak hűvösek tudnak lenni, könnyen megfázunk, és a megfázásra szedett antibiotikum kúrák könnyen felborítják a normál női hüvelyflórát.

Ezek az antibiotikum kúrák, egyrészt károsítják a bélflóránkat – ezt ma már te is nagyon jól tudod – azonban, amit kevésbé ismerhetsz, hogy nálunk nőkben, sajnos károsítanak egy másik nagyon fontos baktérium flórát is, a hüvelyi mikroflórát. Normál esetben, a hüvelyben együtt élő baktériumok egyensúlyban vannak, legnagyobb számban itt lactobacillusok élnek.

A fertőzésekre szedett gyógyszerek azonban nem válogatnak, nemcsak a káros bacillusokat, hanem az egészséges lactobacillusaidatis elpusztítják. Az eltolódott hüvelyflórában gyulladásos folyamatok indulnak el és megjelennek a zavaró tünetek – a kellemetlen szagú és színű, bővebb hüvelyváladékozás; a kellemetlen bőr tünetek: mint a viszketés, irritáció, bőrpír. Ismerős, ugye?!

Ezért nagyon fontos, hogy a fertőzések gyógyszeres kezelése UTÁN a hüvelyflóra egyensúlyát MINDIG helyre kell állítanod a visszafertőződések elkerülése végett!

Legyen mindig otthon az egészségügyi polcodon vagy fiókodban, egy olyan készítmény, ami segít neked, hogy a gyógyszeres kezelések után, a hüvelyflórádat gyorsan és hatékonyan visszaállítsd, és újra élvezhesd kedveseddelaz intim együttléteket.

Ehhez ajánlunk neked, egy nálunk a szerkesztőségben nagyon jól bevált hüvelyi mikroflórát visszaállító készítményt, a VAGILACT-Q hüvelytablettát. Amit egyébként már megelőzésre is alkalmazhatsz!

Miért a VAGILCT-Q készítményt választottuk?
Mert hatékonyan és nagyon gyorsan segítette a hüvelyflórát visszaállítani.

Minek köszönhető ez?!
Annak, hogy egyedül a VAGILACT-Q tartalmaz a helyreállításhoz három aktív összetevőt:

a legmagasabb számú lactobacillust – gyorsan növelve a jó baktérium flórát; a szükséges tejsavat – a bevitt bacilusoknak savas táptalajt biztosítva; és fitoösztrogént – ami növeli a tejsav mennyiségét így segítve a bevitt lactobacillusok gyors elszaporodását.Lerövidítve ezzel a szex nélküli napok számát.

Ne feledd! VAGILACT-Q és jöhetnek a szexi éjszakák!

A Vagilact-Q-t most 2899 Ft-ért megvásárolhatod október 23-ig az Alma patikákban.
Bővebb információkért kattints a http://vagilact.hu/ weboldalra, a promócióban részt vevő patikák listájáért pedig az https://www.almapatika.hu/patikakereso oldalra.

Promóciós időszakon kívül is elérhető a termék a hazai patikákban!

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!