3 elfeledett divattrükk, amit idén ősszel nyugodtan bevethetsz

pinterest.com
Ujvári Viki

A jól bevált darabokat kincsként őrizzük és szinte minden jelentős alkalommal bevetjük őket. Pont ezért tippekből sosem lehet elég!

Az inspirációk esetében a legjobb irányt a street style fotók adják, így érdemes heti rendszerességgel rákeresnie egy-egy válogatásra, ugyanis egész biztosan találsz köztük neked tetsző összeállításokat is. Illetve ne feledd el a szezon kezdetekor átnézni a gardróbodat sem, mert saját tapasztalatból tudjuk, hogy néha egész jó elveszettnek, vagy éppen elfeledettnek hitt kincseket rejthet a szekrény mélye.

Olvasd el ezt is!
3 trükk: így válhat őszivé kedvenc nyári darabod!

Tehát meglévő kedvenceidet könnyen újrahasznosíthatod és kombinálhatod. Eddigi divat-tapasztalataidat kicsit felfrissítheted és a legfontosabb, hogy nem kell hozzá költségekbe se verned magad.

1.) Használj kendőt öv helyett!

Nem egy újkeletű dolog, mégis úgy tűnik, sikerszagú. A divathetek során is előszeretettél vetette be mindenki a kendős trükköt, lehetett szó öv-pótlásról, vagy éppen nyakbavalóról. Több mint valószínű, hogy te is jó ideje rakosgatsz egy olyan darabot, amit eddig igazán semmire se tudtál használni, szóval itt a remek alkalom!

forrás: pinterest.com

2.) Köss egy pulcsit a derekadra!

Annyira egyértelmű és elterjedt, hogy talán még mondani se kell, de mi azért mondjuk! Egy időben nagyon futottak a kockás inget kötögetős változatok, aztán valamiért kicsit parkolópályára kerültek, most viszont úgy látszik ismét pakolhatjuk a rétegeket derék vonalon. A nagy visszatérő ingek mellett, az itthon talán kicsit szokatlanabb pulcsikat se hagyd ki a mindennapokból. Ne becsüld alá, ugyanis egy nőiesebb összeállításba is tökéletesen belefér!

forrás: whowhatwear.com

3.) Egy fülbevaló

Minden bizonnyal te is hagytad már el kedvenc fülbevalód egyik felét, és mivel mindig is imádtad azt a lógós szépséget, ezért nem váltál meg árván maradt társától sem. Most itt a megoldás! A street style fotókon, sőt a kifutókon is egyre több helyen bukkannak fel a fél-fülik, így nyugodtan hordd ismét páratlan kedvencedet.

forrás: fashionisers.com

Mit gondolsz? Kipróbálod majd valamelyiket?