„Nincsenek túl jó élményeim az első alkalomról” – Tóth Andi szexuális tapasztalatairól mesélt

Sarkadi Nikolett, Vous.hu

Tudtátok, hogy 3000 éve a nők krokodilürülékkel (igen, jól olvassátok) védekeztek? És azt, hogy lényegében a védekezés bármilyen formája csak 1930-ban lett legális? Hétfő délelőtt a Évezredes fogamzásgátlás-kiállítás sajtótájékoztatóján jártunk, ahol egy kerekasztal-beszélgetés során a legabszurdabb védekezési módszerek mellett azt is megtudtuk, hogy hazai kedvenceinket milyen emlékek kötik az első együttlétükhöz.

A kiállítás sajtótájékoztatóján a mediátor Ördög Nóra volt, aki Tóth Andival, Buda Marcival, dr. Szőnyi György szülész-nőgyógyász szakorvossal, valamint Séllei Györgyi szexedukátorral beszélgetett a fogamzásgátlásról és úgy alapjában véve a szexről és a JÓ szexről.
Ördög Nóra Tóth Andit és Buda Marcit is arról faggatta, hogy milyen élmények kötik őket az első szexuális élményükhöz. Andi és Marci is azt mondta, hogy nem fűződnek hozzá túl pozitív emlékek, viszont minketten tudták, hogy a védekezés fontos. A fiatal énekesnő így fogalmazott:
"Túl jó élményeim nincsenek az első alkalomról, de nem gondoltam arra, hogy nem kéne védekezni."

A cikk itt még nem ért véget! Ha kíváncsiak vagytok további megdöbbentő adatra a magyar fiatalok szexuális életével kapcsolatban, KATTINTSATOK IDE!


A VOUS.hu és a JOY.hu stratégiai együttműködést kötött, hogy a két olvasótábor még több izgalmas, érdekes témát olvashasson. Mostantól naponta találkozhattok a VOUS szerzőinek cikkeivel itt nálunk, és mi is vendégszerzősködni fogunk új barátnő-oldalunknál, a VOUS.hu-nál. További jó olvasgatást, VOUS- és JOY-lányok!