Szabd személyre bőrápolási rutinodat (is)!

Promóció

Nap, mint nap párbeszédet folytatsz a világgal cselekedeteid, külsőd, szavaid, öltözködésed által. Azt üzened a világnak: ez vagyok én! Egy összetett személyiség, egyéni értékekkel, ízléssel, érdeklődési körrel, álmokkal. Különleges vagy – melyet az élet számtalan területén kifejezésre juttathatsz már. Egyéniségedre szabhatod ruháidat, kiegészítőidet, telefonodat és mostantól kozmetikumaidat is!

Bőröd ugyanolyan különleges mint te magad. A Nu Skin legújabb innovációjának, a forradalmi ageLOC Me bőrápolási rendszernek köszönhetően mostantól az arcápolási rutinodat is személyre szabhatod. Mégis, mindez hogyan lehetséges?

Az ageLOC Me rendszer része egy online bőrkiértékelő, amit akár online vagy ingyenes applikáción keresztül kitölthetsz. A kérdések a környezetedre, bőröd állapotára illetve személyes preferenciáidra vonatkoznak és a megadott válaszok alapján több mint 2000 kombináció közül megkapod a számodra tökéletes patronszett kódját.

A bőrkiértékelést bármikor újra elvégezheted, így például mindig az évszakhoz és az éghajlati viszonyokhoz igazíthatod a Neked legmegfelelőbb arcápolási rutint.

Míg nyáron csak egy könnyű, gél állagú hidratálóra volt szükséged, az őszies hideg beköszöntével már egy gazdagabb krémre szomjazhat a bőröd. Nem kell tovább törnöd a fejed, mit válassz, csak töltsd ki újra az ageLOC Me bőrkiértékelőjét! Minden korábbi eredményedet menteni is tudod, így jövőre elég csak újból a „nyári” patronszettedet rendelni – de akár újat is kipróbálhatsz.

Így válik a forradalmi ageLOC Me bőrápolási rendszer a saját laboratóriumoddá, kozmetikumaid a saját alkotásoddá s születik meg belőe a saját arcápolási rutinod!

További információkért látogass el a www.nuskin.com weboldalra, a kedvezményekért pedig fordulj a Nu Skin üzletépítőihez.