6 életmentő szépségtrükk, amit minden anyukának ismernie kell

Léderer Fruzsina

Ha kisgyerekes anyuka vagy, valószínűleg neked sem ismeretlenek a szem alatti karikák és a zsíros haj kontyba fogva.

Nem szükséges fáradtnak tűnnöd, attól, hogy anyuka vagy. Bár tudjuk, nagyon fárasztó egyszerre a gyerekekkel foglalkozni, dolgozni és közben jól is kinézni, de van néhány trükk, amivel formába hozhatod magad akkor is, ha épp úgy érzed, egy perced sincs.

1. Így legyen éber és nyitott a tekinteted!

Néhány másodperc alatt kihúzhatod a szemedet barna ceruzával, ettől a szemeid nagyobbnak és éberebbnek tűnnek. Az egyetlen dolog, amire figyelned kell, hogy csak a felső szemhéjra kerüljön a festék!

2. Lefekvés előtt szépítsd meg a hajadat!

Kenj egy kis kókuszolajat a hajvégekre, és hagyd, hogy alvás közben beszívódjon. Ki sem kell mosnod belőle másnap, és garantáltan puha lesz a frizurád. Egészen biztosan megvan a művelet 2 perc alatt.

3. Fond be a hajad éjszakára!

Ha nincs időd és energiád reggelenként beszárítani, besütni vagy akárhogy stylingolni a hajadat, éjszakára készíts egy gyors fonatot. Meglátod, milyen szép lesz reggelre a hajad.

4. Műszempilla!

A legegyszerűbb, ha feltetetsz egy jó kis természetes hatású 3D szempillát. Elég havonta egyszer egy órára meglátogatnod a pillásodat, és megspórolod a napi sminkelést. Elég jó ajánlat, nem?

Olvasd el ezt is!
Lehetetlen küldetés: avagy ilyen, amikor felhívom a friss gyerekes barátnőmet

5. Fejleszd tökélyre a konty készítést!

Megúszhatod a hajad levágatását, ha kifejlesztesz vagy a Youtube-ról eltanulsz egy menő konty kötési technikát. Amikor épp a gyerekkel szaladgálsz, csavard fel a hajad, így megóvod a külső hatásoktól. Amikor dolgozol vagy egyedül vagy, engedd ki, hagyd pihenni a hajszerkezetet.

6. Válassz nude körömlakkot

Hiszen a nude színek majdnem olyanok, mint a saját körmöd, ezért nem látszik, amikor lepattog.

Könnyítsd meg az életedet!