Celebháború? Ezen kapott össze Majka és Schobert Norbi

Facebook/Majka
Joy Magazin

Majka a fitnesz guru ózdiakra tett megjegyzése miatt rágott be Norbira.

Norbi egy interjúban nemrég Bulgáriáról nyilatkozott, a kérdéses mondat pedig így hangzott: "Nem szerettem meg... Bulgária aranypartja nekem kicsit olyan, mintha Ózdon volna tenger.” Ez verte ki a biztosítékot Majkánál, akiről köztudott, hogy Ózdról költözött fel a fővárosba annak idején. Közöségi oldalán így reagált a fitnesz gurunak:

Kedves Schobert Norbi!
Nem tudok szó nélkül elmenni amellett ,h milyen degradáló kijelentéseket teszel kicsiny kis otthonomra. Kezdjük a legelején azzal , h nyilván szerettél volna vicces lenni a riportban, de hidd el nem haragszunk ha legközelebb szimplán csak válaszolsz . Nem azért szerettünk eddig sem mert Bödöcs Tibor féle poénokkal brillírozt�l. Eleg nekünk a kenyered, meg a puding . Kis igényű emberek vagyunk, mi elhisszük amit mondasz ,mégha a versenyhivatal néha nem is.
Nem tagadom. Igazad van!! Ózd egy picit sem olyan ,mint amilyen helyekhez szoktál mióta jobban megy, de ha visszanézel a múltadban talán eszedbe jut néha az a kövér kisfiú , aki régebben nem porscheval járt , és sokat bántották kinézete miatt. Ilyenkor legyél kedves egy minimális együttérzést tanúsítani az Ózd -Monaco -Maldív szigetek tengely iránt . Ráadásul halkan jegyzem meg ,h Ózd az egyik legszebb vadregényes környezettel rendelkezik . 7 nagy hegy veszi körül , es ezért nevezik a 7 völgy városának. ❤️ Hazafele mindig megállok a Nádasdi szerpentinen elcsodálkozni ,h ilyen is van. De nyilván nem ebben mérik az élhetőséget. Abban tényleg picit hátrébb járunk. (...)

- Facebook/Majka

Erre tegnap reagált Norbi, és persze ő sem kímélte a műsorvezető-rappert:

És ma Majka ismét reagált, nem váratott sokat magára a válasza:

Olvasd el ezt is!
Hihetetlenül cuki videó készült Majkáék kisfiáról

Szerinted kinek van igaza a vitában? Kíváncsiak vagyunk, meddig fog tartani ez az üzengetés köztük!