A sztárok kedvenc sminkese minden este sminkben alszik

Europress
V. Zsófi

Kim Kardasian sminkesének megdöbbentő nyilatkozata.

Charlotte Tilbury-ről van szó, aki sok más híresség mellett Kim Kardashian sminkese, népszerű saját beauty márkája van és ő sminkelte az esküvőjére Kate Moss-t és Amal Clooney-t is.

Nemrég egy interjúban nyilatkozott arról, hogy sminkben alszik, ami nagyon furcsa, tekintve, hogy a legtöbb sminkes „mit ne tegyél soha az arcoddal” listáján első helyen szerepel, hogy ne aludj sminkben. Azt mondja, mindig is sminkben aludt:

Már 13 évesen értettem a sminkben rejlő erőt és azt, hogy megváltoztatja az életemet. Felszabadít, magabiztossá tesz, egyszerűen csodásan érzed magad tőle, amikor a tükörbe nézel. Jól érzem magam tőle, nem tűnök fáradtnak, kimerültnek és a szemeim sem tűnnek így kicsinek. A smink maga a boldogság.

-
Olvasd el ezt is!
Sztárok, akik utálnak sminkelni

Tilbury, aki büszkén vállalja, hogy a férje még sosem látta smink nélkül, azt is elmesélte, pontosan mit csinál lefekvés előtt az arcával. Először megtisztítja a bőrét, eltávolítja a napi sminket, majd felteszi a saját márkás Magic Night Rescue Cream éjszakai krémet, a Magic Eye Rescue szemkörnyékápolót és a Wonderglow névre hallgató bőrszínkiegyenlítő, öregedésgátló színezett krémet. Utána szemceruzával keretezi a szemeit és tesz egy kis szempillaspirált a felső pillákra. Hálószobaszemeknek hívja a sminket.