Sztárok, akik utálnak sminkelni

Léderer Fruzsina

Azt hitted, a sztárok imádják, amikor sminkesek veszik őket kezelésbe? Nem mindegyik!

Néhány hírességnek saját sminkese van, néhány magának csinálja meg minden reggel a makeup-ját, de olyanok is vannak, akik kifejezetten utálják, ha festéket kell viselniük.

Sok sztár szívesen megmutatja magát smink nélkül, és arra bíztatják a követőiket, ők is tegyék ezt meg. Eláruljuk, melyik hírességek nem festenék ki magukat soha, ha lehetne ilyet tenni.

Demi Lovato

Az énekesnő rendszeresen posztol no makeup szelfiket, simán megmutatja karikás szemeit, és utcán is gyakran látni teljesen natúr arccal.

Alicia Keys

Az énekesnő ha lehetne, soha, de soha nem tenne magára festéket, hiszen kifejezetten utál bármi ilyesmit viselni az arcán. Épp ezért koncertjein sem akar túl feltűnő sminkeket, csak egy kevés nude kerül rá, és a profi fotózásokon is természetes valójában látható.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth rajong a természetes kozmetikumokért, kezelésekért, és úgy önmagában a természetességért is. Amikor teheti, egy gramm smink sincs rajta, és a vörös szőnyegen is általában egy kevés barna szemhéjsminket visel csak.

Lupita Nyong'o

A gyönyörű fekete bőrű színésznőnek édesanyja sosem engedte, hogy sminkelje magát, sőt, ilyen termékek még a háztartásukban sem voltak. Épp ezért Lupita nem kedvelte meg a sminkeket, teljesen jól elvan nélkülük. Szerinte néha kiegészítőként szuper dolog a festék, olyan számára, mint mondjuk egy fülbevaló, de sohasem önmaga elrejtésére használja.