A 10 legszuperebb sztárfrizura változtatás

Lakatos Márk

Amikor egy nő a drasztikus frizura-változtatás mellett dönt, annak biztosan valami komoly oka van. Ahogy a drága Coco mondta, a nő, aki levágatja a haját, megváltoztatja az életét. És tisztán emlékszem, hogy nekem is nagy változások jöttek, mikor rövidebb frizurára váltottam. Úgyhogy arra gondoltam, most a sztárvilág legmeghatározóbb szín- és fazonváltozásaiból fogunk csemegézni – ha változtatáson gondolkodtok, még inspirációnak is jó lehet!

A hosszúból-rövid vagy a barnából-szőke megoldáson túl rengeteg lehetőség létezik még, mindjárt látni fogjátok, bár a sztárok sokszor trükkökhöz - parókákhoz, hajpótlásokhoz - folyamodnak. Emlékeztek, mikor Keira Knightley nemrég azt nyilatkozta, hogy irtó rég parókát hord? De hasonló cipőben jár Beyoncé, Rihanna, Katy Perry, Lady Gaga, Gwen Stefani, és talán nem gondoltátok, de még Robert Pattinson is hordott az Alkonyat utolsó részében, mikor egy másik szerep miatt mér leborotválta a haját… Nem csodálom, nem minden hajtípus tudja tartani a lépést a celebélettel.

Marilyn Monroe

Ha ez a helyes, barna fürtös lány nem ruház be egy jó nagy adag szőkítőre 1950-ben, valószínűleg sosem ismeri meg a világ, és Norma Jane Dougherty maradt volna örökre, aki egy gyár futószalagja mellett robotol. Szerencsére ez nem így történt, és a sok viszontagságot megélt stílusikon és színésznő a mai napig meghatározó név. Maradandót alkotott és ennek egyik alappillére a hideg, szőke hajkoronája volt (és a vagány szemöldök)!

Rihanna

A barbadosi születésű szupersztár sosem a visszafogottságáról volt híres! Igazi divatteremtő egyéniség, akinek szinte minden jól áll. Az egészen rövid frizurától a hosszú loknis hajzuhatagon keresztül mindenféle hajviselettel láthattuk már, és soha nem csalódtunk! Bevállalós és stílusos, és nem csak, ami a haját illeti, tetőtől talpig, igazi szupersztár. Nektek rövid vagy hosszú hajjal tetszik jobban Riri? :)

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York Carrie Bradshaw-jaként ismerhettük meg őt és a göndör fürtjeit "közelebbről" . Ha valaki azt gondolná, hogy a göndör haj csakis unalmas lehet, annak hoztam pár képet bizonyítékul arra, hogy NEM! :) Nem feltétlenül kell semmitmondónak lenni egy loknis frizurának, sőt! SJP karrirje tulajdonképpen erre épül. Egy kis kreativitással sok mindent ki lehet hozni belőle, plusz egy kis merészséggel igen is nagy változás érhető el - nézzétek csak az első képet... ;)

Dobó Kata

Katának is volt már ezerféle a haja, a színéhez mégis ragaszkodik és szerintem nagyon jól teszi. Imádom a Tavasz típusú hölgyek frissességét, az üdeséget, hogy minden virágszín olyan szuperül áll nekik. Nekem talán a negyedik képen látható frizurája volt a kedvencem, de mindegyik imádnivaló! Nektek? ;)

Emilia Clarke

A 29 éves brit színésznőt többször láthattuk már különböző szerepekben, de kétségkívül a Trónok harcában ment keresztül a legjelentősebb változáson! Nektek hogy tetszik ezzel a hideg szőke, szinte fehér hajzuhataggal? Rá sem ismerni, igaz? ;) Kicsit olyan érzésem van tőle, mint Meryl Streep karakterétől Az ördög Pradát viselben, ahogy keményebb, tekintélyt parancsolóbb lesz a megjelenése, talán épp azért, mert az őszes-fehéres hajjal a bölcsességet és kort párosítjuk.

Linda Evangelista

Hihetetlen, hogy a 80-as/90-es évek egyik szupermodellje ma már elmúlt 50 éves, és még mindig ugyanolyan gyönyörű! Aktív éveiben egy igazi hajkaméleon volt és bizony nők millióira volt hatással a stílusa és megjelenése:

Madonna

AZ IKON! Az utánozhatatlan, az egyedi és megismételhetetlen! Nem is nagyon kell bemutatnom nektek, ugye, Édeseim? Egy kérdésem van hozzátok vele kapcsolatban: nektek melyik volt a kedvenc Madonna-korszakotok?

Demi Lovato

Az egyik legkarakánabb fiatal énekesnő Amerikából, aki nem fél beszólni másoknak és felemelni a hangját a számára fontos ügyekért. Ez nagyon menő szerintem! És ezzel összhangban a külseje is folyton változik, a testalkata teltebb lett, ami nagyon jól áll neki, a frizurája pedig kicsit komolyabb lett. Tetszik ez a rövidebb hossz, ami lehet egyszerre játékos is, hátrasimítva pedig karaktert ad a kerek arcformának, főleg egy jó sminkkel! ;)

Rooney Mara

Az ír származású amerikai színésznőt több szuperprodukcióban is láthattuk az utóbbi években, és azt kell mondanom, szerintem nagyon jót tett neki Hollywood! Az évek múlásával egyre kifinomultabb lesz és egyre inkább láthatóvá válik benne a nagybetűs Nő! Első szerepét 2005-ben, a Rémálom az Elm utcában című remake-ben kapta, mára pedig egy Oscar-jelöléssel is büszkélkedhet, melyet A tetovált lány címszerepéért szavaztak meg neki. A mély választékos konty igazi klasszikus, a rövid frufru karakteres és kicsit különc, a sellő haj pedig nagyon bájos!

Emma Stone

A 27 éves amerikai színésznőnek 2005-ben indult el a karrierje. Azóta Oscar- és Golden Globe-díjra is jelölték, és bizony, az idő múlásával ő is jelentős updete-eken esett át. A kislányból fiatal, gyönyörű nő lett! A vörös tincseket leváltotta szőkére és ez is szuperül áll neki, hiszen ez az eredeti hajszíne. Szerintem nagyon sok hölgy van, akinek az eredeti hajszíne, vagy annak egy enyhén módosított árnyalata áll a legjobban, hiszen nem véletlenül találta ki így a természet.

Édeseim, kedvet kaptatok ti is egy kis újításhoz? ;) Szerintem ne gondolkodjatok, "vágjatok bele"! Pezsdítsétek fel az őszt, találjátok meg Önmagatokat ebben az évszakban is! Egy gyönyörű, új hajszín lehengerlő megjelenést kölcsönözhet nektek és ezt biztosan nem csak a barátnőitek fogják észrevenni! Küldök is egy kis inspirációt a Szalonból, vendégünkkel, a fantasztikus Krisztinával, aki szerintem irtó dögös lett, részben az új frizkótól! ;)