Így lehetsz a szépnél is még szebb

Kata

5 tipp arra, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Vannak napok, amikor gyönyörűnek érzed magad, máskor pedig ez csak nem akar összejönni. Ahhoz, hogy minél több olyan napod legyen, mint az előbbi, először is tudnod kell, számodra mit jelent a szépség, utána pedig alkalmazhatsz egy csomó apró trükköt, ami nem is csak a külsőt, de a belsőt is megszépíti. Hiszen aki belülről sugárzik, az kívülről is gyönyörű!

1. Fejleszd a belső szépséged

Ahogy előbb írtuk, a belső kisugárzás mindenkit megszépít, így törekedj a pozitív gondolatokra, az friss ötletekre. Kezdj el tanulni olyan új dolgokat, amik érdekelnek és legyél nyitott az újdonságokkal szemben. Fontos, hogy felismerd a hibáidat és el is fogadd őket, ha pedig nagyon zavarnak, változtass rajtuk, mert addig ott motoszkálnak majd a fejedben. Ha lelkileg jól vagy, azt mások is látják majd.

2. Figyelj a táplálkozásra

A tudatos és egészséges táplálkozás az első lépés ahhoz, hogy a megjelenéseden javíthass. Térképezd fel, mire, hogyan reagál a bőröd, kerüld a káros anyagokat. Törekedj a kiegyensúlyozott tápanyagbevitelre, vigyél be sok vitamint és ásványi anyagokat.

3. Kényeztesd magad

Lepd meg magad időnként apró ajándékokkal! Legyen szó egy forró fürdőről, vagy csak egy magadra és a bőrödre fordított teljes óráról, a tested nagyon hálás lesz érte. Lehet hogy furcsán hangzik, de a rendszeres edzés is kényeztető, hiszen egyszerre jó a testnek és az elmének is, ne hanyagold el!

4. Öltözz kényelmesen

Egy ruha nem fog megszépíteni, de ha jól választod meg, akkor rengeteg önbizalmat adhat. Éppen ezért egy olyan darabban, amiben egész nap csak feszengesz, képtelen leszel másra figyelni. Van, aki szuperül elvan magassarkúban, másoknak ez nem megy, hiszen különbözőek vagyunk. Válaszd mindig azt, amiben jól érzed magad.

5. Mosolyogj sokat

Lehet hogy közhely, de tényleg igaz, hogy amikor mosolyogsz, az egész arcod ragyogni fog. Nem kell más tényleg, csak egy pillanatra elmosolyodni, ha úgy érzed. Ne rejtsd el soha, ráadásul ez olyan apróság, amivel bármikor élhetsz!