Végre Budára is megérkezett a Flash Kutyapékség

B. Krisztina

A Flash Kutyapékséget már ismerik hűséges olvasóink, többször is találkozhattatok velük itt a Joy.hu-n. Nagyszerű hírrel szolgálhatunk a kutyakeksz rajongóknak, hiszen Pest után meghódítják Budát is!

Pár napja nyitotta meg kaput a Villányi út 86-ban (11.ker.) a Flash Kutyapékség budai üzlete. Sok újdonsággal készültek a lányok. A már megszokott kínálat mellett a legszuperebb a Szedd magad pult, ahol válogathatsz sajtos, almás-fahéjas, csipkebogyós vagy akár baconos kekszek közül.

A sok finomság mellett megtalálod a Sixfeet Dog Design gyönyörű kézműves termékeit (pórázak, nyakörvek, pulcsi, leggigns) , a Westie Fajtamentés adománytárgyait (táskák, mágnesek minden ami westies). A Somi Kisállat felszerelés kézzel készített fa játéktárolói, póráztartói is kaphatók az üzletben, valamint a Kutyabarát webshop bögréi, vászontáskái között is válogathatsz. A pesti üzlethez hasonlóan az Üvegkuckó gyönyörű kutyás üveg ékszerei és a Granata Pet tápcsalád is megtalálható a kínálatban. Játékokkal is bővült az üzlet, a Vizslabolt.hu válogatott Chuckit! és plüss játékait a helyszínen meg tudod vásárolni. BARF étrendkiegészítőket is tudsz vásárolni a kekszek mellé.

Az üzlet előtt egy kis kerttel várják a kutyusokat, ahová nyárra pancsolót is terveznek.

Hajrá budai kutyások, minden két- és négylábút szeretettel várnak kedd-péntek 10:00-től 18:00 óráig, szombaton 10:00-14.00 óra között. Budapest, 1118 Villányi út 86.