8 tipp, hogy tedd otthonodat fotogénebbé

Europress
Zubor Rozi - IgenAnya

Olyan lakásra vágysz, mint amilyeneket a Pinteresten is látsz? Akkor fogadd meg tanácsainkat!

EZEK LESZNEK 2017 LEGMENŐBB SZÍNEI!

1. Természetes fények

El a függönyökkel, húzd fel a redőnyöket és felejtsd el a természetes fényt megtörő térelválasztókat. Minél több fény jut be otthonodba, annál szebb és élettel telibb lesz. Arról nem is beszélve, hogy neked is rögtön sokkal jobb lesz a kedved.

2. Tisztaság

Egy igazán fotogén lakás alapja a tisztaság. A szennyesnek nem az ágyon, vagy a széken a helye, hanem a szennyeskosárban. A cipőidet és táskáidat is pakold el a helyükre, és a gyerekjátékok se árasszák el a lakást, ha senki nem játszik velük. Miután elpakoltál mindent, jöhet egy alapos takarítás. Most őszintén: hány Pintererestes lakás képén láttál rendetlenséget, koszos padlót, vagy ujjlenyomatokkal teli tükröket?

3. Friss virágok

Bár az illatuk sajnos egy fotón se érződhetne, ám a látványuk annál inkább kárpótol. Ha megteheted, hetente irány a virágárus és díszítsd otthonodat mindig más, színes, illatos, gyönyörű virággal.

SZOBÁT CSINÁLT KUTYÁJÁNAK A LÉPCSŐ ALATTI TÉRBŐL – JOBB LETT, MINT SOKUNK HÁLÓSZOBÁJA!

4. Játék a mélységekkel

Ahelyett, hogy egy polcon mindent egymás mellé, katonás rendbe raksz, próbálj meg játszani azzal is, hogy valami előrébb kerül, valami pedig hátrébb. Egy kis tükörrel például kifejezetten érdekes tér-hatást érhetsz el.

5. Színek

Ne félj a színektől. Nem azt mondjuk, hogy egy cirkuszi sátorhoz hasonlóan a szivárvány összes árnyalatát vonultasd fel. Válassz ki 1-2 színt, és domináljanak a szobában azok.

FELROBBANTOTTA AZ INTERNETET A 30 EZERBŐL FELÚJÍTOTT FÜRDŐSZOBA, MAJD A KONYHA IS!

forrás: MyDomaine

EZ EGY CSODA! 98 NM-ES FIATALOS, MODERN ÉS EGYBEN ROMANTIKUS LAKÁS A NYUGATINÁL

6. Könyvek

Persze, ne csak azért legyenek elöl, hogy díszítsék a lakást. Olvasd is őket. De tény, hogy néhány könyv a mai, elektronikus világban kifejezetten kuriózumnak számít már a hálóban, vagy a nappaliban. Felejtsd el az e-bookot és a tabletet, elő a kedvenc papír alapú könyveiddel.

7. Rendszerezd az apróságokat

Tollaidat rakd bele egy szép kis díszes vázába, vagy egy DIY tolltartóba. Ékszereidet sem árt egy szép kis ékszerdobozba eltenni. A kulcsaidnak is kereshetsz egy kis fonott kosarat. Ezek nem csak praktikus, de sokkal fotogénebb megoldások is egyben.

Ezt látnod kell! Megmutatjuk, hol él Harry herceg!

8. Elő a gyümölcsökkel

Hazatérve a zöldségestől a spejzba rejted az összes, szép gyümölcsöt? Szerezz be egy szép gyümölcsös tálat és tedd ki őket a nappaliba vagy az étkező asztalra. Hamarabb eszedbe is jut, hogy csoki helyett mondjuk megegyél egy szép, érett almát. Ráadásul a színük és formájuk nagyon jót tesz a térnek.

MyDomaine