Klisés őszi dolgok, melyeket mindannyian megteszünk

Instagram
Kata

Az őszi természetjárós fotóktól kezdve a sütőtökízű dolgokig!

Még érezzük a nyár végét, de megállíthatatlanul sárgulnak a fák levelei és már nem olyan forróak az éjszakák, mint pár hete. Itt van az ősz, semmi kétség, mi pedig szépen elő is vesszük azokat a kliséket, melyeket imádunk csinálni, enni, vagy viselni. Mondjuk, mire gondoltunk, és biztosan lesz olyan, ami rád is jellemző!

Sütőtök ízű bármi

Mintha megnyomnának egy gombot, hirtelen mindenhol lehet kapni sütőtök ízű dolgokat, mi pedig rendre vásároljuk is őket. A kávétól kezdve a sütin át, a levesig, minden jöhet. És persze töltjük is róla fel a fotót Instagramra serényen.

Cicanadrág mindenhez

Még mindig viselnénk a legkisebb szoknyákat, meg a legrövidebb nacikat, de már estefele bizony fázunk bennük - ilyenkor megoldás a cicanadrág! Amit egy hosszabb felsővel, tunikával önmagában is simán felveszünk. Tipikus őszi-tavaszi ruhadarab.

Favágóing

És minden, ami flanel! Azt mondjuk persze, hogy csak a meleg miatt, de igazából azért vesszük fel, mert ez annyira "őszi" és olyan jól néz ki a fotókon.

Sorozatmaratonok

Ahogy egyre hűvösebb lesz, annál szívesebben töltjük az estéket, de akár az egész hétvégét is kedvenc sorozatainkkal. Maratoni mennyiségben természetesen. Még szerencse, hogy jönnek a friss évadok!

Ugyanazok az őszi fotók minden évben

Képek az első gesztenyékről, az első piros falevelekről, őszi tájfotók, bakancsos lábak, forró teák és kávék mindenütt.

Sírás a rövidülő nappalok miatt

Mintha kötelező lenne, elkezdünk depressziósak lenni az egyre rövidebb nappalok miatt és ennek rendre hangot is adunk a közösségi oldalakon. Milyen dolog az, hogy ötkor már vaksötét van?!