Ezek a legjobb összeesküvéselméletek a Hiddleswift-botrányról

Europress
V. Zsófi

Hiába szakítottak, a rajongók agya tovább pörög.

Taylor Swift és Tom Hiddleston viharos kapcsolata az egész világot megrengette, azok is találgatták, hogy mi lehet a háttérben, akik még csak nem is kedvelik egyikőjüket sem. Úgy tűnt, nagyon hamar kerültek közel egymáshoz, ráadásul rendkívül jól dokumentált háromhónapos kapcsolat volt mégis millió kérdést vetett fel. Akik pedig éhezik a választ, azoknak könnyen beindul a fantáziája, íme néhány népszerű teória a Hiddleswift-botrányról.

Olvasd el ezt is!
Vége! Ennyi volt a Hiddleswift-kapcsolat

Az egész sztorit Swift PR-osai sütötték ki…

…hogy eltereljék a túlzott figyelmet, a Taylor-Kanye vitáról. Vagy, hogy őt hozzák ki abszolút győztesnek a Calvin Harris-szel való szakítás után. Ez a legnépszerűbb elmélet a rajongók között.

Az egész sztorit Hiddleston PR-osai sütötték ki…

…hogy ismertebbé tegyék a brit színész nevét Amerikában. De sokan hiszik azt is, hogy ennek a kettőnek a keveréke történt, mindkét sztár PR szakemberei ültek össze és tervelték ki a kapcsolatot és a szakítást is.

Olvasd el ezt is!
Vigyázat Taylor! Megérkezett Calvin Harris bosszúklipje!

Mindez egy bonyolult művészeti projekt része…

…hogy klip vagy új album lesz belőle. Ebben a cikkben fejegettük bővebben. Ugyanakkor a kétkedők azt mondják, ha így lett volna, a szakítás után közvetlenül megjelent volna a videó/album, hogy meglovagolja a nagy érdeklődést.

Swift Bond-lány akar lenni…

…és mivel Hiddlestone is esélyes arra, hogy ő legyen a következő 007-es, az énekesnő ezzel a kapcsolattal tette be a nevét a kalapba.

Az egész sztori mögött Idris Elba mesterkedése áll…

forrás: Europress
Idris Elba és Tom Hiddleston májusban

…hogy eltávolítsa vetélytársát a James Bond szerepéért vívott harcban. Ez a legviccesebb mind közül, nagyon drukkolunk, hogy igaz legyen!

De vannak persze olyanok is, akik tűzön-vízen át hisznek abban, hogy ez egy igazi kapcsolat volt, nehéz eldönteni, ők a legőrültebbek-e!