Vigyázat Taylor! Megérkezett Calvin Harris bosszúklipje!

Europress
Reni

A DJ és Taylor Swift kapcsolata nemrég ért véget, de úgy tűnik, a kedélyek azóta sem csillapodnak.

Taylor ugyan megtalálta a boldogságot Tom Hiddleston oldalán -olyannyira, hogy már egymás szüleinek is bemutatkoztak- , de azóta is a Kanye West-Kim Kardashian párossal történő zenei háborútól, illetve a Calvin Harris-szel zajló utórengésektől hangos a sajtó.

Most úgy tűnik azonban, eljött Calvin ideje is! Az énekes ugyanis vadonatúj klippel mutatkozott be, melyet „Olé” című számához pont akkor forgattak, amikor az újdonsült szerelmesek ezt, az ominózus szülői tiszteletkört futották.

A klipben a képi és színvilágot tekintve jellemzően jelen van a Ludwig-típusú megjelenítés, amely Taylor klipjeiben is megtalálható. A zenei anyagot a mesés Cabo-ban forgatták, ahol Calvin és barátja, gyönyörű lányok társaságában, gondtalanul múlatja az időt, ezzel is bizonyítva, hogy volt szerelme nem hagyott nyomot benne.
Az énekes ebben az időben, június 28-án Instagram oldalára egy képet is posztolt, melyen négy dekoratív hölgy társaságát élvezi, középre pedig odaírta, „Dalokat írok".

Olvasd el ezt is!
Calvin Harris bemutatja: A szakítás utáni élet 5 tipikus stádiuma

A klip egyébként néhány burkolt üzenetet is tartalmaz, többek között ezt is:

"Látom a neten, ahogy kezdesz jó kislány lenni és a barátoddal utazgatsz. Figyelmes vagy, ahogy továbbra is megjátszod magad..."

-

Kiváncsian várjuk, lesz-e vajon válaszklip!

Olvasd el ezt is!
Hoppá! Máris túllépett Tayloron Calvin Harris?