"Azt gondoltam, sosem fogok férjhez menni, amíg nem vagyok vékony" - A plus size menyasszony inspiráló üzenete

Birta Brigi

Megmutatja, hogy nem a méret a lényeg, ha a boldogságról van szó!

Olvasd el ezt is!
Igen, igen és igen! Ezek az eljegyzési gyűrűk a legnépszerűbbek 2016-ban

Callie Thorpe egy plus size divatblogger, aki nemrég ment férjhez. Az Instagramján több képet is megosztott a nagy napról, de emellett egy igazán inspiráló üzenetet tett közzé, ami minden olyan nőnek szól, aki nem érzi magát szépnek!

"Sosem hittem volna, hogy ilyen ruhát fogok viselni, mint ez, azt gondoltam, sosem fogok férjhez menni, amíg nem vagyok vékony. De ahogy öregszel, és körbeveszed magad a megfelelő emberekkel, rájössz, hogy akik szeretnek, azoknak nem számít, hogy nézel ki. Dan minden méretben szeret engem, és az esküvőnk napján, amikor beléptem a terembe, megfordult és könnyezett, ahogy mentem felé, úgy nézett rám, mint egy csodára. Szóval szeretnék egy dolgot elmondani minden menyasszonynak: nem számít, hogy husik vagytok-e vagy sem. Ne érezd úgy, hogy változtatnod kell magadon vagy a méreteden, hogy boldog legyél az esküvőd napján, a párod úgy szeret téged, ahogy vagy."

- Callie Thorpe

„Megérdemled a boldogságot, nem számít, hányas a méreted, te leszel a leggyönyörűbb a teremben, mert ragyogni fogsz az egymás iránt érzett szerelemtől. A happy end mindenkié, szóval kérlek, engedd át magad a pillanatnak."

- Callie Thorpe
Olvasd el ezt is!
Te elfogadnád? Elképesztő rekordot döntött ez az esküvői ruha

Csodás szavak egy gyönyörű menyasszonytól!