Itt az újabb őrület: pom-pom került a sportcipőkre!

Ujvári Viki

Nagyon úgy tűnik, hogy ebben az évben a szőrös lábbelik viszik a prímet!

A pom-pom láz már érezhető volt, mikor beköszöntött a tavasz: gyönyörű cipellők lepték el a boltokat, aztán jött Rihanna és a szőrmével borított Fenty papucsa. Pont ezért várható volt, hogy a sportosabb cipők se maradnak ki a szórásból és idővel ők is kapnak egyfajta prémes borítást.

Olvasd el ezt is!
Trendnézőben: pom-pomok teszik még színesebbé az idei nyarat

Az ötlet pedig annyira cuki és vidám, hogy pillanatok alatt feldobhat bármilyen összeállítást. Csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy bátor, és szívesen bevállalsz-e egy ilyen abszolút nem hétköznapi darabot?!

Egy dolog biztos a magassarkú pom-pom csodák abszolút sikernek bizonyultak, ahogy a sarus változatok is, és bár sok hitet senki se fektetett Riri papucsaiba, mégis világsiker lett belőle. Így egy dolog biztos: idén egy szőrmés lábbelivel se tudsz mellényúlni és tényleg minden jöhet, ami kicsit feltűnőbb.

Emlékszel még gyerekkorunk nagy kedvencére, a világítós cipőre? Azok is visszatértek a köztudatba, a színes cipőfűzőkről, na meg a Spice Girls-t idéző platform darabokról nem is beszélve! Most pedig ezek a szőrös kis darabok is nosztalgiát ébresztettek bennünk, hogy gyerekként milyen jó lett volna ilyen sportcipőkben szelni a suli folyosóit.

Na, végezetül még egy utolsó darab...

Kis kreativitással és kézügyességgel pedig te is elkészítheted otthon magadnak a saját, egyedi cipellődet. Nem kell hozzá más, mint egy hagyományos, esetleg picit már megunt lábbeli és egy-két pom-pom.

Mit gondolsz? Te is felhúznál egy ilyen cipőt? Ha a pom-pomos verzió neked túl merész, akkor a Deichmann kínálatában sok szuper sima, ugyanakkor színes sportcipőt találsz!