Még mindig tabutéma? Szívszaggató illusztrációk a vetélés fájdalmáról

Joy.hu

Sokaknál még mindig tabu erről a szomorú és felkavaró témáról beszélni, de egy amerikai apuka meg szerette volna mutatni, hogy néha igenis muszáj...

És ha nem is szavakban, de egy szívszaggató és egyben gyönyörű rajzban fejezte ki fájdalmát, amin feleségével, Jordinnal osztozik most.

Curtis és Jordin egyébként esküvői fotósok és grafikusok, akik két cuki gyerek szülei. Nyár elején tudták meg, hogy Jordin 3. csemetéjüket várja! Nagyon boldogok voltak, ám a 6. heti ultrahangon szörnyű hírrel kellett szembesülniük: a baba nem növekedett tovább, sajnos meghalt, ezért volt, hogy a vizsgálaton az orvos már a szívhangját sem hallotta... A kicsi elvesztése teljesen letaglózta a párt, és Curtis szerint ezután fél órát sírtak összekapaszkodva az autójukban... Erről a fájdalomról született meg az alábbi rajz:

Curtis azt mondja: úgy érezte, hogy valahogy ki kell adnia magából ezt, és a rajzolás tűnt a legjobb megoldásnak. Ezzel egyben szeretne a többi hasonló cipőben járó embernek üzenni: nincsenek egyedül és ne szégyelljék, ha fáj!

Mi a véleményed a rajzról?