Fülig szerelmes! Ilyen az, mikor Rihanna szívecskének öltözik!

twitter.com
Ujvári Viki

Amikor szerelem van, akkor bizony szerelem van minden szinten! Nemrég vállalta fel az énekesnő a kapcsolatát Drake-kel, és most úgy tűnik, hogy azóta minden lehetséges fórumon tudatni akarja, hogy mennyire boldog!

Riri és a téli darabok nyári alkalmazása már mondhatni megszokott, hiszen pár hete egy túlméretezett tollkabátban indult vásárolni Londonban és a szőrme stólákat se szívesen hagyta el, még a legnagyobb kánikulában sem. Pont ezért már senkit se lepett meg, amikor a minap New York-ban a szőrme mellett döntött. A piros színű Hedi Slimane által tervezett Saint Laurent darabban pedig úgy nézett ki, mint egy két lábon járó nagy szívecske!

Olvasd el ezt is!
Rihanna már most büszkén feszít a tél egyik trend-darabjában!

Rihanna és Drake kapcsolata mondhatni félig-meddig hivatalosnak tekinthető és ha hinni lehet a pletykáknak, az ifjú gerlepár már közös tetoválást is csináltatott.

Az énekesnő tudjuk jól, hogy nem visszafogottságáról híres, így ha ez a divatlépése csak a véletlen műve, még akkor is igaz lenne rá a stílszerű jelző. Azt gondoljuk, azt a rózsaszín köddel teli, szerelmetes boldogságot nem is szemléltethette volna jobban pár perc leforgása alatt, mint így.

Tehát akkor a szó az outfité...

forrás: harpersbazaar.com

Mit gondolsz? Kettejük románca csak egy újabb szaftos pletyka?