Rihanna már most büszkén feszít a tél egyik trend-darabjában!

Ujvári Viki

A barbadosi énekesnőt se kell félteni, ha öltözködésről van szó, csak éppenséggel néha túltolja a dolgot és felborít minden eddigi szezonális hiedelmet!

Legutóbb például London utcáin lejtett végig - a Harrodsba tartott vásárolni - egy Raf Simons nevével fémjelzett pufi kabátban. Ezen a nyáron nem ez az első eset, ugyanis pár hete például a szőrmestóla volt nála a nyerő, és meleg idő ide vagy oda, Riri kitartóan hordta, ahol csak tudta.

Olvasd el ezt is!
Burkolózz kockásba idén télen is!

A kabát maga egyébként nem szem elől tévesztendő, ugyanis az idei mínuszok egyik várható trendje lesz ismét pufi darabokba burkolózva átvészelni a hideget. A divatheteken számos divatház gondolta picit újra ezen lélekmelegítőket, így már év elején sejthettük, hogy ezt a típust egész biztosan nem hagyják ki az elérhető árkategóriájú brandek sem.

Balenciaga / Stella McCartney / Tommy Hilfiger

Korai lenne még megrohamozni a boltokat, de jobb ha már most tudod, hogy mire számíts majd, ha kikerülnek a polcokra a téli darabok. Már boldog tulajdonosa vagy egy ilyen pufi darabnak? Akkor azt gondoljuk nincs is min gondolkodnod! A sportost-sportossal vonal lazulni látszik, így bátran megpróbálhatod magassarkú csizmákkal is párosítani ezt a bővebb, a női vonalakat abszolút nem hangsúlyozó darabot. A képlet pedig nagyon jól működik, elég csak Rihanna képét megnézni!

Neked tetszenek ezek a kabátok?

Olvasd el ezt is!
Rétegek nélkül lehet élni, csak nem érdemes!