Szeptemberi programajánló: bor, kávé és színház, hogy jól induljon az ősz!

Europress
Joy.hu

Ne sirasd a nyarat, mert az ősz is elképesztően jó programokat tartogat!

Színházak Éjszakája 2016

Idén szeptember 17-én, szombaton rendezik meg a népszerű eseményt, immár ötödik alkalommal. A különleges színházi nyíltnap idén is Budapest Főváros támogatásával jöhetett létre, a résztvevő színházak listája pedig eddig minden évben bővült. Idén 30 teátrum alkot erre az éjszakára közel ezer fős társulatot.

Részletes program és bővebb információ: http://www.szinhazakejszakaja.hu/

Újra megnyit a Hadik!

Egy jó kávéra vagy ebédre vágysz? Karinthy és Kosztolányi egykori törzshelye, a Bartók Béla úton található gyönyörű kávéház nemrég "újjászületett", és immár így várja a vendégeit. Szeptember 9-e után végre mindenki megkóstolhatja a megújult kínálatot, és a szintén újdonságnak számító Irodalmi koktélokat is.

Hol találod? http://www.hadik.eu/hadik

A nyitóbuliről bővebben IDE kattintva olvashatsz!

Olvasd el ezt is!
Jön Magyarország első közösségi fehér vacsorája!

25. Budapesti Borfesztivál

Szeptember 8. és 11. között kerül megrendezésre a Budai Várban az évek óta nagyon sikeres rendezvény. A színes programok mellett Magyarország leghíresebb, legjobb borászatainak kínálata várja az érdeklődőket idén is. A jegyár tartalmazza a logózott kristálypoharat és pohártartót is, illetve ebben az évben a 25. szülinapjukat ünneplő vendégeknek külön meglepetéssel kedveskednek a fesztivál szervezői. Az eseményt a SPAR támogatja.

Bővebb információ: https://aborfesztival.hu/

Te melyik programon veszel majd részt?