Így sminkelj magadnak nagyon telt ajkakat

Léderer Fruzsina

Nincs szükséged injekciókra, ha olyan ajkakat szeretnél, mint Kylie Jenneré vagy Angelina Jolie-é.

Néhány ügyes ecsetvonással telt és szexi ajkaid lehetnek. Elárulunk néhány olyan trükköt, ami biztosan beválik!

Vesd be a fekete szemceruzát!

Nem, nem olvastál félre. Valóban fekete szemceruzára lesz szükséged. Rúzsozd ki a szádat a szokásos módon, amilyen színnel csak szeretnéd. Majd a külső sarkait, és a mellettük lévő kb. fél centi területet az ajkadon színezd feketére, ezt pedig jól satírozd el. Semmi nem fog látszani a feketéből, csupán az, hogy szép teltek az ajkaid. Ez a trükk sötét rúzsokkal működik jól, mint a piros, narancs, pink, korall, lila, bordó.

Shea vaj és fahéj a sikerért

Keverj össze egy kis shea vajat (bioboltokban, drogériákban beszerezheted) fahéjjal. Kend fel a szádra, majd hagyd rajta fél órán át. Ezután jöhet egy kis szájfény, és már lőheted is a szelfit igazi Kylie Jenner ajkakkal!

Csodatevő highlighter

A Kupidó-ívet, azaz a száj felső ívét az orr alatt hangsúlyozd ki highlighterrel, majd dolgozd el. Tedd fel a rúzst vagy szájfényt, majd az alsó ajak közepére is kerüljön egy kicsi highlighter. Ha szeretnéd, a felső ív közepére még egy réteg jól eldolgozott fénypor kerülhet.

Fehér szemceruza, az ajakdúsító

Színezd át a szádat halványan fehér szemceruzával úgy, hogy a körvonalán egy icipicit kifutsz vele. Majd ezt kontúrozd szájceruzával, és jöhet egy kis nude vagy rózsaszín rúzs. Dolgozd össze szépen az egészet, és fel sem fog tűnni senkinek, hogy egy kicsit csaltál, és kijjebb került a szád kontúrja.

Olvasd el ezt is!
8 trükk, hogy tökéletes legyen a rúzsod


Pofonegyszerű, de hatásos trükkök!