Új farmertrend: rojtozz és szaggass!

Ujvári Viki

A rojtok már nem csak a táskákon, vagy éppen a különféle fesztiválkellékeken virítanak ezentúl, hanem bizony a jó öreg farmerra is átterjedt ez a láz!

A fazon és az anyag adott, már mindannyian jól tudjuk, hogy melyik típus az, ami rajtunk a legjobban mutat. Ezeket az alapokat kell egy kicsit feldobni pár ilyen rojttal, hiszen jelen esetben egy régi, megunt darab is megteszi. Van pár szabad órád? Alkoss! Szaggass, rojtozz, akár varrj az aljához anyagban és színben teljesen eltérő lógókat! Lehet túlzsúfolt és minimálisan tépett is, az egyediség mindkét esetben garantált!

Nem a te asztalod az otthoni technika óra? Semmi gond! Jó pár online piac bővítette már a portékáját ilyen farmerokkal és szinte biztos, hogy pár hónapon belül ez a választék a kétszeresére nő majd.

Olvasd el ezt is!
Visszatért a kétszínű farmer!

Tudjuk jól mi is, hogy vészesen közeleg a tél, de egy kellemesen meleg indián nyárba még bőven belefér egy ilyen picit bohókás, fesztiválokat idéző nadrág. A sportos lábbelik korát éljük, de úgy gondoljuk ez a trend sokkal inkább kedvez a magasabb sarkaknak, hiszen a rojtok inkább a föld felett pár centivel tudnak igazán érvényesülni. Kivéve persze ha szabásában egy alapból rövidebb farmerról beszélünk, ugyanis abban a bokalengetős esetben, egy lapos cipellő is megteszi.

Ameddig pedig eldöntöd, hogy illik-e hozzád egy ilyen darab vagy sem, addig itt van pár street style kép, hátha kedvet kapsz hozzá!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Új farmertrend: rojtozz és szaggass!

El tudod magad képzelni egy ilyen farmerban?

Olvasd el ezt is!
3 tipp, hogy divatosra szaggasd a farmerodat!