3 tipp, hogy divatosra szaggasd a farmerodat!

Ujvári Viki

Szakadt nadrágot találni manapság nem olyan nagy ördöngösség valljuk be, viszont a fellelhető példányok könnyen vérezhetnek ezer sebből is, ha nem fedik a te ízlésvilágodat.

Most pedig ezen a problémádon szeretnénk segíteni! Tudjuk jól, hogy ahány ház annyi szokás, és nem mindenkinek tetszhet az a fajta szakadás, amit a boltok nyújtani tudnak. Arról nem is beszélve, hogy néha sokkal jobb egyedibbnek lenni és a DIY mezejére lépni.

forrás: pinterest.com

Lássuk tehát milyen eszközökkel érdemes belevágni az otthoni szaggatásba! Mindhárom eset kapcsán elmondható az, hogy a mosógép bizony csodákra képes és segít abban, hogy a koptatás még profibb formát kapjon.

Olvasd el ezt is!
Egyszerű és nagyszerű megoldás: farmer, fehér pólóval!

1.) Dörzsöléses módszer

Nincs másra szükséged mint egy habkőre, vagy csiszolópapírra és egy kis türelemre. A szorgalmas dörzsölés pedig egész biztosan foszlásnak indítja a farmert. Az időtartam természetesen függ a nadrág vastagságától is.

2.) Vagdoss

Kicsit kezdetleges megoldás, de sokan még ma is az ollós megoldás hívei. Könnyű és pár mosás után, a lyukak szélei is kellőképpen kirojtosodnak ahhoz, hogy egész jó kis DIY darab kerekedjen belőle.

forrás: pinterest.com

3.) Borotva, csipesz

Az anyag és a pengék találkozása szintúgy szakadást eredményez, az így kialakult apró lyuk széléről pedig könnyedén ki lehet csipesszel húzogatni a szálakat. Sokan erre a módszerre esküsznek, pedig azért valljuk be: elég szöszölős opciónak tűnik.

Végezetül pedig egy videó sosem árthat :)

Reméljük te is kedvet kaptál ahhoz, hogy saját kezűleg ess neki a már kicsit megunt, hosszú szárú farmerednek! Tapasztalatból mondhatjuk: elrontani nem lehet!

Olvasd el ezt is!
8 érdekesség, amit eddig még lehet nem tudtál a farmerról