Sminktrendek, melyeket imádni fogunk idén ősszel!

Kata

Nyáron a sminkelés leginkább kevés BB krémből meg szempillaspirálból áll, így alig várjuk, hogy ősszel elővegyük az intenzívebb fedést és színeket. Általában hasonló árnyalatok dominálnak az évszakban, ám mindig megvannak a sminkmesterek kedvencei, melyek frissességet visznek a sok őszi szín közé. Mutatjuk, idén milyen szín-trendek uralkodnak!

Szaténfényű borvörös rúzsok

A nyári időszak után végre rendesen bevethetőek a krémesebb, szaténfényű rúzsok és bátran nyúlhatunk a sötétebb árnyalatokhoz is. Dominál idén a borvörös ebben a kihívó formában, mindenképp próbáld ki!

Catrice Ultimate Colour 450

Szilva ihlette szemceruza

A szilva lila árnyalataihoz igazodva most ősszel hangsúlyozd a szemed lilás-barnás szemceruzával. A hatás nem maarad el - pláne az előbbi rúzs mellett!

MAC Prunella

Vérvörös rúzs

Nyilván a piros rúzs igazi klasszikus, de ebben az évszakban különösen ajánlott a matt vérvörös verzió használata, mely önmagában is tökéletessé teszi a napi sminket. Elég hozzá egy kis szempillaspirál és meg is vagy.

Estée Lauder'Pure Color Envy' Matte Sculpting Lipstick

Tengerészkék szemek

A sötét tónusú kékek az ősz sztárjai, ha a szemfestékekről van szó, melléjük pedig hozhatod a szokásos, arany, zöld és barnás színeket. Arra azonban figyelj, hogy ha a szádat már erős színnel festetted, ezt hanyagold.

Sisley Phyto Ombre Eclat Eyeshadow #15 Midnight Blue

Fűszeres orca

Ahogy változik a környezet, úgy merj egyre élénkebb pirosítót használni. Jöhet az erősebb rózsaszín és barack, már nem kell az egyszerűségre figyelni. Ráadásul ezek a vérvörös ajkakhoz is passzolnak.

Catrice Multi Matt Blush

Melyik őszi trend lesz idén a kedvenced?