Fémesen fényes darabok az ősz jegyében!

Ujvári Viki

Színek és minták tekintetében se kell szűkölködünk majd, ha beköszönt a hideg! És úgy tűnik idén is gondoltak a bátrabbakra, vagyis azokra, akik mernek kicsit merészebben válogatni!

A fémszíneket jó pár éve egész egyszerűen képtelen mellőzni a divatszakma, sőt nem is olyan régen - pontosabban idén tavasszal - az ezüst nadrág is hódított.

Bár itthon még gyerekcipőben jár a fellelhető választék, úgy tűnik, hogy egyre többen kezdenek ráérezni e darabok kellemes furcsaságára.

Olvasd el ezt is!
Wow! Ezüst nadrág a szezon egyik nagy trendje!

Egy-egy ilyen fényes darab ugyanis könnyen elvihet a hátán bármilyen összeállítást anélkül, hogy túlgondolnád, vagy éppen túlhalmoznád az aznapi szettedet.

Tory Burch / Michael Kors / Ralph Lauren / Marc Jacobs

Első ránézésre egy eléggé feltűnő trendről beszélünk, de jobban belegondolva - meg persze a választékot átnézve -, azt mondhatjuk, hogy a merészségnek itt is vannak fokozatai. Elég csak Michael Kors bemutatójából kiindulni, ahol teljesen visszafogott hétköznapi elemeket kombináltak ezüstösen csillogó nadrággal és a végeredmény szerintünk szuper lett.

Azt gondoljuk, ebből sosem elég, így galériánkra kattintva még gyönyörködhetsz kicsit ezekben a különlegesen szép darabokban!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Fémesen fényes darabok az ősz jegyében!
Olvasd el ezt is!
Rétegek nélkül lehet élni, csak nem érdemes!


Neked hogy tetszik ez a trend?