Wow! Ezüst nadrág a szezon egyik nagy trendje!

http://laurenmessiah.com
Ujvári Viki

Nyakunkon a nyár és ilyenkor a rövidebb, szellősebb darabok a nagy slágerek, mégis azt érezzük, hogy van egy fekete bárány a szezon trendjei közt!

Minket is meglepett amikor először olvastunk róla, de miután egyre több helyen találkoztunk az új trend tényével, úgy gondoltuk emellett már nem lehet szó nélkül elmenni. Azt pedig jól tudod, hogy nehezen viselnénk, ha nem számolhatnánk be neked az ezüst nadrág térhódításáról - mert van ilyen is - így most megtesszük!

Tod's 2016 tavasz/nyár

Pár éve már számos divatház elkezdte szépen lassan "beadagolni"a vásárlóinak ezt a fajta nadrágot, de nem volt meg az a bizonyos várva várt áttörés. Mivel azonban már szinte semminek nincs szavatossági ideje ha divatról van szó, így ismét feltűntek, hátha...
A fémes árnyalatok pedig nagyon népszerűek, így abszolút megvan az esély arra, hogy a táskák, a cipők, vagy éppen a szoknyák után, most ezt a hosszú szárú darabot válasszuk.

Meg kell hagyni nem egy szokványos dolog és - bármennyire furcsállod is, hogy ezt mondjuk - de szerintünk abszolút emészthető, csak egy valamit nem értünk: miért pont most? Bőrnadrágot se hordunk meleg időben, miért akarnánk most ilyen textúrában aszalódni? Na mindegy, a lényeg annyi, hogy valamiért most nagyon dívik ilyet húzni, és egyre többen tűnnek fel ebben a minden szempontból extrémebb darabban.

Neked tetszik?


<p>Bevállalnád?</p>

Olvasd el ezt is!
3 tipp, amivel színt vihetsz az egyhangú összeállításba!